05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Batkan Oto Dizayn yurtdışı pazarında

Batkan Oto Dizayn yurtdışı pazarında

Batkan Oto Dizayn yurtdışı pazarında

Araca özel koltuk kılıfı, perde ve oto aksesuar ürünlerinde 11 yıldır e-ticaret kanalları ile Türkiye’de önemli bir pazar payına sahip olan Batkan Oto Dizayn, şimdi de Aydın’da ürettiği ürünlerle Avrupa pazarında yerini aldı.


Aydın’da 1993 yılında oto döşeme ve aksesuar malzemeleri satışı ile faaliyetlerine başlayan Batkan Oto Dizayn, 2011 yılında start verdiği e-ticaret pazarında bugün Türkiye’de sektörünün lider firmalarından biri oldu. ‘BOD’ markası ile araca özel kılıf, perde ve aksesuar ürünleri üretimi yapan Batkan Oto Dizayn, tüm Türkiye’ya duyurduktan sonra şimdi de Amazon ve Ali Express e-ticaret kanalları ile Avrupa’ya ürün gönderiyor. Firma, www.otoaksesuarci.com satış sitesini de faaliyete geçirerek kendine ayrı bir pazar oluşturdu.
29 yıldır Aydınlılara satış ve montaj hizmeti verdiklerini belirten Batkan Oto Dizayn sahibi Volkan Batkan, 11 yıldır da Türkiye’deki binlerce araç sahibine Aydın’da ürettikleri ürünleri ulaştırmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

TÜRKİYE’DE EN ÖN SIRALARDA

2011 yılında www.otoaksesuarci.com internet satış sitesini faaliyete geçirdiklerini, e-ticaret pazaryerlerinde de BOD markası ile ürünlerini pazarladıklarını anlatan Volkan Batkan, şöyle konuştu:
“11 yıl önce e-ticarete başlayarak Aydın’dan tüm Türkiye’ye ürün gönderen bir marka olduk. Toptan, perakende ve internet satışlarımızda her geçen yıl satış grafiğimizi yükselttik. Tabi bunları yaparken kaliteden hiçbir zaman ödün vermedik. 2008 yılında Türkiye’de bir ilk olan araca özel perde imalatını, 2011 yılında da araca özel koltuk kılıfı imalatına başladık. Bu ürünleri BOD markası ile Türkiye pazarına sunuyoruz. 2021 yılından itibaren de araca özel havuzlu paspas imalatına başladık. Piyasada araca özel paspasların kalınlığı 3 mm civarında. Bizim ürünümüz 10 mm kalınlıkta su geçirmez bir hammaddeden imal edilmekte ve tüm yüzey havuz özelliği taşımaktadır.

Geldiğimiz noktada bazı ürün çeşitlerimizle e-ticaret pazaryerlerinde Türkiye satış grafiğinde ön sıralardayız. Son olarak Amazon ve Ali Express e-ticaret kanallarında satışlara başlayarak Avrupa ülkelerine ürünlerimizi pazarlıyoruz. Aydın markası BOD’u tüm Türkiye biliyordu, artık Avrupa’ya da göndermenin mutluluğunu yaşıyoruz.

E-ticaretteki en büyük avantajımız kendi ürettiğimiz ürünleri satmamız. Diğer türlü online pazarda rekabet çok zor.”

HEDEF ŞUBELEŞMEK
BOD markasının Türkiye ve Dünya pazarındaki hacmini artırmak ve şubeleşerek büyümeyi hedefleyen Volkan Batkan, “Hedefimiz; BOD markası ile her ilde sadece kendi imalatlarımızı sattığımız mağaza zinciri kurarak hizmet ağımızı genişletmek. Türkiye’de bizim sektörümüzde mağazalaşma bugüne kadar gerçekleşmedi. Bu hedefe ulaşacak kaliteye sahibiz. Bu konuda altyapımızı hazırlıyoruz” dedi.

BATKAN OTO DİZAYN’DA NELER VAR?
Batkan Oto Dizayn; araca özel koltuk kılıfı, üniversal koltuk kılıfı, koltuk koruma kılıfı,araç için evcil hayvan koltuk koruma örtüsü, koltuk arkası düzenleyici, araca özel perde, kol dayama, oto bakım ürünleri, pikap aksesuarları, koruma demirleri, port bagaj, taput bagaj, bagaj havuzu, 3d paspas, ,cam filmi, kaput koruma filmi, cam rüzgarlığı, kaput rüzgarlığı, kamera, park sensörü müzik sistemleri gibi birçok oto aksesuar ve tuning ürünlerinin satışı ve montajını yapıyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ