05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Acar Kurukahve

Acar Kurukahve

Acar Kurukahve

Toptan ve perakendede taze kahve

Aydın’da işletmeleri taze kurukahve, dünya kahveleri ve çay çeşitleri ile buluşturan Acar Kurukahve, 37 yıllık çekirdekten gelen kalitesi ile hizmet veriyor.

1985 yılında kurulan Acar Kurukahve, toptan ve perakende satışları ile Adnan Menderes Bulvarı’ndaki yeni adresinde kalite ve fiyat politikasından ödün vermeden hizmete devam ediyor. İşletme sahibi Mehmet Acar, satış politikalarını müşteri memnuniyeti üzerine kurduklarını belirterek, işletmenin günümüze geliş sürecini anlattı. Ata mirası markanın günümüze kalite, tat ve tazelikten ödün vermeden geldiğini anlatan işletme sahibi Mehmet Acar, “1985 yılında babam tarafından açılan Acar Kurukahve markasını günümüze kadar getirdik. Biz çekirdekten kahveciyiz. Bir süre işletmeciliğe ara vermiş olsak da, 2020 yılında Adnan Menderes Bulvarı’nda eski şubemizin bulunduğu noktada yeniden hizmete başladık. Kahve çeşitlerimizi sadece Türk kahvesi ile sınırlı tutmadık. Dünya kahvelerinde 18, harman kahvelerinde 4 çeşit ile kafe, restoran, fabrika, ofis gibi çok sayıda işletmeye tüm ürün gruplarımızda toptan olarak teminde bulunuyoruz. İşletmelerin siparişinden sonra taze kahvelerimizi öğüterek müşterimize temin ediyoruz. Bu anlamada da farkımız siparişten sonra müşterilerimizi toptan olarak da taze kahvelerimizi buluşturmak oldu” dedi.

KAHVE EKİPMANLARI İLE TEDARİK HİZMETİ
Whatsapp ve e-ticaret satışları ile hizmet ağını genişleten Acar Kurukahve, Aydın’da işletmeleri taze kahve ile buluşturuyor. Acar Kurukahve, toptan olarak sadece Aydın merkez değil, ilçelere ve çevre illere de tedarik sağlıyor. Ata mirası olan Acar Kurukahve markasını en iyi şekilde işletmeye çalıştıklarını anlatan Mehmet Acar, ekonomik krizlere rağmen güven, kalite ve tazelikten ödün vermediklerini söyledi. Acar, “2 yıldan bu yana dünya olarak ekonomik zorlu süreçlerden geçtik. Bunun bize yansıması elbette oldu. Gıda firması olarak bu durum fiyatlarımıza yansıtmamıza neden oldu, ancak bunu minimum seviyelerde tuttuk. Kahve sektöründe de yaşanan ekonomik dalgalanmalar bizim fiyatlarımıza yansıdı. Acar Kurukahve olarak burada da fiyat artışlarını minimum seviyede tuttuk ve fırsatçılık yapmadık. Kahvenin durumu ne olursa olsun, bizim toplumumuzda kahvenin hatırı sayılır bir yeri vardır. Kahveyi değer verdiğimiz, kıymet biçtiğimiz insanlarla paylaşırız. Çay ve kahvenin yanı sıra toptan perakende pazarlamalarda kahve ekipmanları ile ilgili tedarik hizmetinde de bulunuyoruz. Örneğin, Aydın’da bulunan fabrikalara yöresel dünya kahvelerini çekirdekten üreten makine tedariği sağlıyoruz. Bu da Aydın’da yeni bir hizmet ağı olduğu için ilgi görüyoruz” diye konuştu.

HEDEF; HOREKA SEKTÖRÜNDE AYDIN’DA BİLİNEN BİR MARKA OLMAK

İşletme hedeflerine de değinen Mehmet Acar, şunları söyledi:
“İşletme hedefimiz toptan bazda hacmimizi artırarak, yine HOREKA sektöründe Aydın’da bilinen bir marka olmak. Ayrıca zincir market ağına girebilmek istiyoruz.Tanıtım faaliyetlerine önem veriyoruz. Örneğin Gastronomi Festivali’nde yer aldık. Müşterilerimizle birebir iletişim ağı kurmayı sağladık. Müşterilerimizin bizlerle iletişime geçmeleri halinde Acar Kurukahve’nin numunelerinden göndererek seçim yapmalarını sağlıyoruz. Bizim önceliğimiz müşteri memnuniyetini sağlarken, kalite ve tazelikten ödün vermemek.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ