05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Yedieylül Otomotiv’den geniş hizmet alanı

Yedieylül Otomotiv’den geniş hizmet alanı

Burtech Kimya Aydın Distribütörü olarak aeresol grubu spreylerin, yağ ürünlerinin toptan ve perakende satışını gerçekleştiren Yedieylül Otomotiv, hızlı araç bakım servisi ve Akü Marketi ile de hizmet veriyor.

Yedieylül Otomotiv, Efeler 2. Sanayi Sitesi’ndeki merkezinde uzman ekibi ve geniş hizmet yelpazesi ile sektördeki yenilikleri takip ederek, hizmetlerini sürekli geliştiren firmalardan biri konumunda. Firma sahibi Özkan Işıklar, sektördeki 15 yıllık deneyimi ile müşterilerine en kaliteli hizmeti sunmayı hedefliyor. Aydın’da faaliyet gösteren Boreas Sigorta Hizmetleri’nin kurucu ortaklarından biri olan Işıklar, sigortacılık sektöründeki tecrübelerini de Yedieylül Otomotiv’e yansıtıyor.
BURTECH KİMYA
AYDIN DİSTRİBÜTÖRÜ
Burtech Kimya’nın Aydın distribütörlüğünü yapan Yedieylül Otomotiv, bu kapsamda fren, balata, genel temizleyici spreyler, B40, VD40, pas sökücü, sprey boya ve hidrolik grubu ürünlerini müşterilerine sunuyor. Müşteriler bu ürünleri toptan fiyatına perakende olarak satın alabiliyor.
Yedieylül Otomotiv, Burtech Kimya ürünlerini Aydın’ın tüm ilçelerindeki 130’a yakın firmaya ulaştırıyor. Firma, kaliteli hizmet anlayışı ile müşterilerinin beklentilerini en üst düzeyde karşılamayı amaçlıyor. Yedieylül Otomotiv ayrıca, Burtech Kimya’nın Almanya’da üretilecek Burtech-OIL markasının yağ distribütörlüğünü de yürütecek.
ARAÇ BAKIM HİZMETLERİ

Yedieylül Otomotiv, Yeni Sanayi Sitesi’ndeki merkezinde araçlara hızlı yağ bakım servisi, alt takım bakımı, fren bakımı ve periyodik bakım hizmetleri de veriyor. Firma, özellikle hızlı ve pratik bakım hizmetleri ile müşterilerine zaman kazandırıyor. Ayrıca, klima gaz basımı, kalorifer petek temizliği ve radyatör temizleme gibi hizmetler de sunuluyor.

YEDİEYLÜL AKÜ MARKET
1. SANAYİ SİTESİ’NDE AÇILDI
Yedieylül Otomotiv’in önemli hizmetlerinden biri de akü satışı ve servisi. Yedieylül Akü Market’i Efeler 1. Sanayi Sitesi’nde hizmete açan firma, çok sayıda akü markası ile toptan ve perakende olarak hizmet veriyor. Yedieylül Akü Market’in ürün gamında ağır vasıta, motosiklet, elektrikli bisiklet, otomobil, karavan ve deniz araçları aküleri bulunuyor. Ayrıca, güneş enerjisi panellerinin jel aküleri de firma tarafından temin ediliyor.
Varta ve Energizer gibi ithal akü markalarının yanı sıra, İnci Akü’nün bayiliğini de üstlenen firma, motosiklet akü grubunda Deep Power, Yiğit ve Mutlu Akü’nün çelik üretimi aküleri ile hizmet veriyor.
Akü Market’te, Burtech Kimya’nın Aeresol gruplarının tamamı da toptan fiyatına perakende olarak müşterilere sunuluyor.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ