05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

OTORAPOR Oto Ekspertiz, Uşaklı Otomotiv güvencesiyle Otonomi’de

OTORAPOR Oto Ekspertiz, Uşaklı Otomotiv güvencesiyle Otonomi’de

Türkiye’nin ilk profesyonel, tarafsız, bağımsız ve tam donanımlı oto ekspertiz kuruluşu OTORAPOR Oto Ekspertiz, Uşaklı Otomotiv güvencesi ile Efeler Otonomi’de hizmete açıldı.

 

Otomotiv sektörünün önemli kuruluşlarından biri olan OTORAPOR Oto Ekspertiz, 501 nokta ekspertiz ile artık Aydın’ın yeni Oto Galericiler Sitesi Efeler Otonomi’de. Ali Filiz’in sahibi olduğu Uşaklı Otomotiv güvencesiyle Efeler Otonomi’de hizmet vermeye başlayan OTORAPOR Oto Ekspertiz, kısa süre içinde ekspertiz yaptıracak olan kişilerin tercihi haline geldi.

Teknik cihaz, ekipman ve robotlarla ikinci el araçların kaza-arıza durumlarını test ve muayene edip detaylı oto ekspertiz raporu düzenleyen, Türkiye’nin ilk profesyonel, tarafsız, bağımsız ve tam donanımlı oto ekspertiz kuruluşu OTORAPOR Oto Ekspertiz, ikinci el oto test check-up merkezi. 2007 yılında kurulan OTORAPOR, bugün ülke çapına yayılmış bayi ağı ile birçok yerli ve ithal aracın alım – satım öncesi ekspertizini bağımsızlık ilkesiyle hızlı ve güvenilir bir şekilde gerçekleştiriyor.
AYDINLILARA TEŞEKKÜR ETTİ
OTORAPOR Oto Ekspertiz Efeler Otonomi Şubesi’ne kısa sürede gösterilen ilgiden dolayı teşekkür eden işletme sahibi Ali Filiz, “Uşaklı Otomotiv olarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Artık sektörümüzün olmazsa olmaz bir kolu olan oto ekspertiz alanında da, Türkiye’nin ilk profesyonel, tarafsız, bağımsız ve tam donanımlı oto ekspertiz kuruluşu OTORAPOR Oto Ekspertiz’in Efeler Otonomi Şubesi’ni Aydın’a kazandırdık. Kısa sürede de çok sayıda vatandaşımızın güvenerek, bizleri tercih etmesi bizleri mutlu ediyor.” ifadelerini kullandı.

UYGULAMA İLE EKSPERTİZ RAPORUNA
HER YERDEN ULAŞIM

OTORAPOR Oto Ekpsertizi tercih edenler, mobil uygulama programından ve web sitesi üzerinden araçlarının ekspertiz raporuna ulaşabiliyor. Araç ile ilgili tüm verilerin hatasız olarak raporlanarak dijital ortamda minimum 5 yıl süreyle saklanırken, bu da OTORAPOR’u tercih edenler için önemli bir kolaylık oluyor. OTORAPOR Oto Ekspertizi tercih edenler, mobil uygulamadan bazı dönemlerde kampanyalardan da faydalanabiliyor.

YETKİLİ TEKNİSYENLER
OTORAPOR Otonomi bünyesinde, Türkiye genelinde olduğu gibi OTORAPOR ’un profesyonel eğitimlerini almış, yeterlilik ve yetki belgesine sahip personeller görev yapıyor.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ