05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Olgahan Kimya, Linda markasıyla üretim kapasitesini büyüttü

Olgahan Kimya, Linda markasıyla üretim kapasitesini büyüttü

Linda markasını bünyesine dahil ederek ulusal ve uluslararası pazara giriş yapan Olgahan Kimya, yeni marka yatırımı sonrası bu yıl da yeni dolum hattı yatırımı ile üretim kapasitesini büyüttü.

Aydın ve Ege Bölgesi’ndeki hizmet ağını her geçen yıl genişleten, temizlik ürün ve ekipmanları sektörünün önde gelen firması Olgahan Kimya, yeni dolum hattını faaliyete geçirdi. Ulusal pazarda ‘Linda’ markasıyla bilinen, 1983 yılında kurulan Alınteri Kimya’yı geçtiğimiz yıl bünyesine dahil eden Olgahan Kimya, bu yıl da üretim hattı yatırımı ile üretim kapasitesini büyüttü.
Alınteri Kimya’nın bölgenin ve hatta ülkenin ilk üretim tesisi kuran firmalarından biri olduğunu belirten Olgahan Kimya şirket sahibi Yasin Akın, “Alınteri Kimya ve Linda ile birlikte ulusal ve uluslararası pazara giriş serüvenimiz başlamıştı. Türkiye genelindeki bayi ağımızı genişletirken, bu yıl da yeni dolu hattımızı bünyemize katarak üretim kapasitemizi artırdık. Yüzlerce firmanın da temizlik ve hijyen ürünleri, temizlik ekipmanlarında çözüm ortağı olmaya devam ediyoruz.” dedi.

LİNDA İLE 100’DEN
FAZLA ÜRÜN ÇEŞİDİ

ASTİM Organize Sanayi Bölgesi’nde 6 bin metrekarelik üretim ve depolama tesisinde Ar-Ge biriminin çalışmaları sonucu yeni ürünleri de ürün gamına ekleyen Olgahan Kimya, Linda markasıyla ev dışı tüketim ve ev kullanımında 100’ün üzerinde farklı temizlik ürününün üretimini gerçekleştiriyor. Yeni dolum hattı ve üretim kapasitesi artışına entegre olarak Türkiye genelindeki bayi ağını da genişletti.
TURİZM SEKTÖRÜNÜN TEDARİKÇİSİ
Her geçen yıl artan talebe, ürün çeşitliliği, güçlü stoğuyla cevap veren Olgahan Kimya, Aydın ve çevre illerdeki 2 bin 500’den fazla işletmenin temizlik ürün ve ekipmanlarındaki tedarikçisi oldu. Son yıllarda özellikle turizm sektöründe çok sayıda otel ve işletmenin temizlik ürün ve ekipmanlarındaki tercihi oldu.

 

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ