05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Kaliteli ve özel kapıların adresi; ERC – AY Kapı

Kaliteli ve özel kapıların adresi; ERC – AY Kapı

Sektöründe kaliteli ve özel ölçülü iç mekan kapıları üretimi ile ön plana çıkan ERC – AY Kapı, son sistem kapı üretim makinaları ile Aydın, İzmir ve Muğla illerindeki hizmet ağını genişletiyor.

İnşaat sektörünün en önemli kalemlerinden biri olan iç mekan kapılarında kaliteli üretimi, sürekli yenilediği modelleri ile sektörde yer edinen ERC – AY Kapı, kaliteden ödün vermeden, müşteri memnuniyetiyle Ege Bölgesi’ndeki pazar ağını genişletiyor.

2001 yılında meslek hayatına atılan Mobilya Teknikeri Ercan Aydın, sektörün önemli firmalarında 17 yıllık deneyimin ardından 2018 yılında kendi markası ERC – AY Kapı’yı kurdu. Deneyimli, titiz ve özverili ekibi ile kısa zamanda piyasanın özel kapı ihtiyacına yanıt veren firma, rezidans, villa, okul, petrol istasyonları gibi bir çok alana özel ölçülerde ve kaliteli kapı üretimi yaparak sektöründe fark yarattı.

SON SİSTEM MAKİNELERLE

DAHA HIZLI ÜRETİM

Aydın, İzmir, Muğla, Denizli ve Manisa’da bayileri bulunan ERC – AY Kapı, daha hızlı üretim yapmak için makine parkuruna son sistem kapı üretim makinaları ekledi. Üretimde olduğu kadar termin konusunda da hızlı olduklarının altını çizen Ercan Aydın, “Bütün üretimleri kendimiz yapıyoruz. Kapasite olarak yılda 10 bini aşkın kapı üretimi yapıyoruz. Hedefimiz kaliteden kesinlikle taviz vermemek. Kapasiteyi artırmak için kalite ve fiyat düşürme politikamız yok.

Piyasada kapıyı daha ucuza mal edip pazara sunanlar olabilir. Biz aksesuar ve hammadde de birinci kalite ürünleri tercih ediyoruz. Kaliteli kapı arayan müteahhit, marangoz veya mobilya üreticilerinin aklına ilk gelen firma ERC – AY Kapı oluyor. Hedefimiz yıllık üretim kapasitemizi 15 bine çıkarmak.” dedi.
İSTENİLEN ÖLÇÜ VE
MODELDE KAPI ÜRETİMİ

Piyasada hazır kapı yapan firmaların ölçülerinin genellikle standart olduğunu söyleyen Aydın, “Biz ihtiyaca göre özel ölçülü kapı üretimi yapıyoruz. Üretim anlayışımız kapınızı siz tasarlayın, biz üretelim. Herkesin aklındaki modeli üretmeye varız. Bu yüzden Aydın ve çevre illerdeki rezidans, villa gibi özel projelerde tercih edilen firma oluyoruz.” ifadelerini kullandı.
KAPILARA KADIN ELİ DEĞİYOR

ERC – AY Kapı’nın 11 çalışanının 5’i kadınlardan oluşuyor. Mobilya sektöründe kadınların hassas iş yapması ve sabrı ile yüksek verim alınabildiği belirtildi.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ