05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Han Yapı ve Yade Mutfak konsept mağazalarını açtı

Han Yapı ve Yade Mutfak konsept mağazalarını açtı

Han Yapı PVC Panjur & Alüminyum ve Yade Mutfak, kentin hizmet kalitesini bir üst seviyeye taşımak için güçlerini birleştirerek sektörlerinde Aydın’ın ilk konsept mağazasını açtı. Bu yeni mağaza, hem kaliteli ürünlerin hem de müşteri odaklı hizmetlerin bir araya geldiği bir merkez olarak öne çıkıyor.

 

2015 yılında Bahtiyar Gerbağa tarafından kurulan Han Yapı PVC Panjur Alüminyum, özellikle Bodrum, Kuşadası, Didim gibi yazlık bölgelerde aktif olarak faaliyet gösteriyor. Firmanın sunduğu hizmetler arasında PVC, alüminyum doğrama ve panjur sistemleri bulunuyor. Han Yapı, Pimapen markasının da Aydın bayiliğini yaparak, Aydınlıları Pimapen kalitesiyle buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca, ısı yalıtımlı alüminyum doğrama ve otomatik panjur sistemleri ile de hizmet sunan Han Yapı, emin adımlarla büyüyerek sektördeki yerini sağlamlaştırıyor.

YADE MUTFAK BÜYÜK PROJELERLE
ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Mutfak, kapı, banyo mobilyası imalatı yapan ve Franke’nin Aydın ana bayiliğini üstlenen Yade Mutfak ise, ürünlerinin tamamını kendi imalatında üreten, mobilya ve iç mimari tasarımı konusunda uzman bir firma olarak öne çıkıyor. Rauf Yumuk tarafından kurulan Yade Mutfak, müşteri odaklı çalışmaları ve butik projeleriyle adından söz ettiriyor.

25 YILLIK DOSTLUK
TİCARİ BİRLİKTELİĞE DÖNÜŞTÜ

Bahtiyar Gerbağa ve Rauf Yumuk, 2024 yılının başında Aydın’da güçlerini tek çatı altında birleştirmesiyle Han Yapı ve Yade Mutfak, Efeler’de Tepecik Bulvarı’ndaki yeni mağazalarında konsept mağaza olarak hizmet vermeye başladı. Bu birleşme, aynı zamanda 25 yıllık dostluğu ticari bir birlikteliğe dönüştürerek, Aydın’ın alanındaki ilk konsept mağazasını oluşturdu. Aydın’ın yanı sıra Muğla’da sahil bölgelerine hizmet sunan Han Yapı ve Yade Mutfak, yurt dışına ihracat yaparak hizmet alanlarını genişletmeyi hedefliyor.
ÖZEL TASARIM
YÜKSEK KALİTELİ ÜRETİM

Han Yapı ve Yade Mutfak’ın konsept mağazasında, müşterilere özel tasarımlar ve yüksek kaliteli üretim sunuluyor. 50 kişinin istihdam edildiği firma, Aydın’daki kalite seviyesini artırmayı ve müşterilere kişiye özel çözümler sunmayı amaçlıyor.

 

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ