05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Fabrikaların lojistikteki çözüm ortağı; Güven Aydın Lojistik

Fabrikaların lojistikteki çözüm ortağı; Güven Aydın Lojistik

Aydın Efeler İlçesi’ndeki çok sayıda fabrikaya yurtiçi lojistik hizmeti veren Güven Aydın Lojistik, ihtiyaca uygun araç ve dorseleri ile sektörün önde gelen firmalarından biri konumunda.

 

1940’lı yıllara dayanan köklü geçmişi ile Aydın’da lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Güven Aydın Nakliyat, 2020 yılında Güven Aydın Lojistik Şirketi ile kapasitesini artırdı. Aydın’ın Efeler ilçesindeki fabrikaların yaklaşık yüzde 90’ının lojistik ihtiyaçlarını karşıladıklarını söyleyen Güven Aydın Lojistik sahibi Efe Sevinç, geniş araç filosu ile gıda, tarım ve sanayi sektörlerindeki fabrikalara ulusal çapta lojistik hizmeti sunduklarını söyledi. Filosunda açık, kapalı ve low bed tarzı dorseler bulunan firma, yükün durumuna göre uygun araç tiplerini temin edebiliyor. Müşteri memnuniyeti ve yük güvenliğini ön planda tutan Güven Aydın, yüklerin zamanında ve sorunsuz bir şekilde teslim edilmesini sağlıyor.

ARAÇ FİLOSU VE İŞBİRLİKLERİ

Güven Aydın Lojistik, kendi araç filosuyla hizmet verirken, diğer firmaların lojistik ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla meslektaşlarıyla da işbirliği yapıyor. Bu sayede müşterilerine geniş bir araç yelpazesi sunuyor.

Firma olarak, araç filosunu genişletmeyi ve teknolojik yeniliklere ayak uydurarak hizmet kalitesini sürekli iyileştirmeyi hedefleyen Güven Aydın Lojistik, Avrupa Birliği standartlarına uygun araçlar ve ekipmanlarla müşterilerine en iyi lojistik hizmetini sunmayı amaçlıyor. Şirketin sahibi Efe Sevinç, “Deneyimli kadromuz ve sürekli gelişen altyapımızla hizmet kalitemizi artırarak sektördeki liderliğimizi sürdüreceğiz” diyor.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ VE GÜVENLİK

Güven Aydın Lojistik için müşteri memnuniyeti ve yük güvenliği vazgeçilmez unsurlar arasında yer alıyor. Hava şartları ve yükün durumuna göre uygun araç seçimi yaparak, yükler titizlikle kontrol ediliyor, sağlam bir şekilde bağlanıyor ve zamanında teslim ediliyor. Firma, müşteri odaklı yaklaşımı ile sektörde güvenilir bir çözüm ortağı olmayı sürdürüyor.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ