05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Ev Gibi Yemek Fabrikası’ndan ev yemeği tadında lezzetler

Ev Gibi Yemek Fabrikası’ndan ev yemeği tadında lezzetler

Toplu yemek sektöründe Aydın’ın önde gelen firmalarından Ev Gibi Yemek Fabrikası, ev yemeği tadındaki lezzetlerini her gün farklı ilçelerdeki işletmelere ulaştırıyor.

Aydın’ın Efeler ilçesinde 2005 yılında bu yana bir aile işletmesi olarak yemek hizmeti veren Ev Gibi Yemek Fabrikası, lokantacılıkla başlayan serüveninde bugün farklı ilçelerdeki işletmelere toplu yemek hizmeti veren bir firma haline geldi. ISO 9001 Kalite Belgesi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi gibi kalite ve hijyen sertifikalarına sahip olan Ev Gibi Yemek Fabrikası, yerinde üretim fonksiyonuyla Aydınlılara zahmetsiz yemek imkanı sunuyor.
Günlük 250 kişilik kapasite ile başladıkları toplu yemek hizmetlerinde bugün günlük 2 bin kişiye ev yemeği tadında lezzetler ulaştırdıklarını söyleyen Ev Gibi Yemek Fabrikası İşletmecisi Fatoş Ünlü, “Şu anda fabrika, huzur evi, klinik, öğrenci yurtları gibi çok sayıda işletmeye hizmet vermekteyiz. Ayrıca organizasyon, düğün, sempozyum ve kongrelerde de hizmet vermeye devam ediyoruz. Sadece Efeler’de değil Köşk, Söke, Yenipazar, Germencik gibi ilçelerdeki işletmelerin de yemek hizmetlerindeki çözüm ortağıyız. 5 çalışan ile başladığımız yolculuğumuza 40 kişilik ekibimizle devam ediyoruz. Yıl içinde sezonluk fabrikalara yaptığımız hizmetlerde istihdamımızı önemli ölçüde artırıyoruz” dedi.

“MÜŞTERİLERİMİZ
AİLEMİZİN BİR PARÇASI”

Aile şirketi olarak yola çıktıklarını ve hizmetlerini anne yemeği lezzetiyle sunduklarını belirten Fatoş Ünlü, “İşletmemizin ana düsturu anne ve ev sıcaklığında pişen yemekleri müşterilerimizle buluşturmak. Bu yüzden evinizde pişirdiğiniz özende bir hizmet sunuyoruz. Şeffaf, temiz, taze, güvenilir bir üretim anlayışımız var. Her müşterimizi ailemizin bir parçası olarak görüyoruz. Müşterilerimizi önemsiyor ve tek tek ilgilenmeye gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

YERİNDE ÜRETİM YAPIYORLAR

Firma tesislerinde bütün şartları sağlayarak yerinde yemek üretimi yapan Ev Gibi Yemek Fabrikası, ihtiyaç duyulan her yerde yerinde yemek hizmeti sunuyor. Kamu kuruluşlarının ihalelerinde de yer aldıklarını sözlerine ekleyen Ünlü, yerinde üretim noktalarını artırarak yeni ve donanımlı bir tesis kurmayı hedeflediklerini söyledi.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ