05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Cigs Wear Personel Kıyafetleri’nden her talebe uygun çözümler

Cigs Wear Personel Kıyafetleri’nden her talebe uygun çözümler

2012 yılında perakende tekstil sektörüne adım atan Cigs Men, son iki yıldır ‘Cigs Wear’ markasıyla personel kıyafetleri alanında işletmelerin çözüm ortağı oluyor.

Cigs Wear Personel Kıyafetleri işletme sahibi Murat Atçı, perakende giyim sektöründe ilk başlarda sadece mağazacılık yaparken, daha sonra e-ticaret ve baskılı tişört üretimine geçiş yaptı. 2023 yılında Aydın’da personel kıyafeti alanında boşluğu fark ederek, bu alanda müşteri taleplerine hızlı cevap verebilmek amacıyla baskı ve nakış makinelerine yatırım yapan Murat Atçı, üretim kapasitesini artırdı. Şu anda altı kafa nakış makinesiyle üretim yapan firma, bu sayıyı artırarak günlük üretim kapasitesini yükseltmeyi hedefliyor.
Cigs Wear Personel Kıyafetleri, yaz dönemlerinde genellikle tişört, polo yaka, iş pantolonu, ikaz yelekleri gibi ürünler üretiyor. Ayrıca, müşterinin istediğine göre her fiyata uygun kaliteli şapkalar da üretiyor. Cigs Wear, küçük ölçekli siparişlerden büyük siparişlere kadar her talebe uygun çözümler sunarak sektördeki standartları yeniden tanımlıyor. Firma, son aylarda sadece Aydın değil çevre illerden gelen iş kıyafeti taleplerini de karşılamaya başladı.
“İSTER BİR,
İSTER BİN TANE”

İşletme sahibi Murat Atçı, müşteri memnuniyetini her şeyin önünde tutarak, ürün kalitesinden taviz vermediklerini ve ürünlerinden bugüne şikayet almadıklarını vurguladı. Şirket, hem ekonomik hem de kaliteli ürünlerle sektördeki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor.
Günümüzde Aydın merkezde ve ilçelerde birçok firmaya personel kıyafeti temin eden Cigs Wear, sektördeki esnek üretim anlayışıyla “İster Bir, İster Bin Tane” sloganıyla her türlü perseonel kıyafeti talebine yanıt veriyor. Firma, gelecekte de kalitesinden ödün vermeden, Aydın’da personel kıyafeti alanında ilk akla gelen firma olmayı planlıyor.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ