05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

BOREAS Sigorta, geniş acente ağıyla tüm sigorta ihtiyaçlarını karşılıyor

BOREAS Sigorta, geniş acente ağıyla tüm sigorta ihtiyaçlarını karşılıyor

Münire Özbay ve Özkan Işıklar ortaklığında 2017 yılında faaliyetlerine başlayan BOREAS Sigorta Aracılık Hizmetleri, geniş yetkili acente ağı ile müşterilerine en kapsamlı ve doğru poliçeyi, en uygun fiyata sunma konusunda iddialı.

Boreas Sigorta’nın başarısı, şirket ortakları Münire Özbay ve Özkan Işıklar’ın profesyonel acentelerde ve otomotiv şirketlerinde hasar danışmanlığı, servis danışmanlığı ve sigorta danışmanlığı alanlarındaki deneyimlerine dayanıyor. Bünyesinde AXA Sigorta, Ak Sigorta, Allianz Sigorta, Unico Sigorta, Türkiye Sigorta, Hepiyi Sigorta, ACN Türk Sigorta ve Anadolu Sigorta gibi büyük sigorta şirketlerinin yetkili acentesi olan firma, ayrıca HDI FİBA Emeklilik’in de yetkili acentesi olarak emeklilik ve hayat branşlarında hizmet veriyor.

ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI
ALANINDA İDDİALI

Özel sağlık sigortası alanında büyük bir üretim kapasitesine sahip olan Boreas Sigorta, bu branştaki faaliyetlerini genişletmek ve müşterilerini özel hastanelerin avantajlarından yararlandırmak amacıyla çalışıyor. Şirket ortaklarından Münire Özbay, özellikle son yıllarda hastanelerin kapasitelerinin yetersiz kalması nedeniyle özel sağlık sigortalarının öneminin giderek arttığını belirtti.
Firmanın müşterileri, İzmir’deki tüm özel hastanelerle yapılan anlaşmalar sayesinde geniş bir sağlık hizmeti ağına erişebiliyor.

SİGORTA İLE İLGİLİ
TÜM İHTİYAÇLARA CEVAP VERİYOR

BOREAS Sigorta; iş yeri sigortası, trafik sigortası, kasko sigortası, yangın sigortası ve konut sigortası gibi birçok alanda hizmet sunuyor. Tüm branşlarda en iyi hizmeti vermeyi hedefleyen firma, sigorta ile ilgili tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek kapasiteye sahip. Ayrıca, müşterilerinin emeklilikten hayat sigortasına, sağlıktan iş yerine, konuttan DASK’a kadar her alanda sigorta hizmeti almasını sağlıyor. Boreas Sigorta, sektörün gerektirdiği şekilde doğru ve kapsamlı projeyi en uygun ve avantajlı fiyatlarla müşterilerine hizmet sunarken, aynı zamanda 7 gün 24 saat ulaşılabilir olma özelliği ile de müşterilerinin her zaman yanında oluyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ