05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Altındiş Gayrimenkul Yatırım üç ofisiyle göz dolduruyor

Altındiş Gayrimenkul Yatırım üç ofisiyle göz dolduruyor

Aydın ve Çeşme’de üç ofisiyle hizmet veren Altındiş markası, “Sektörde Güven, Emlakta Prestij” diyerek gayrimenkul anlamında hizmet almak isteyenlerin gözdesi haline geldi.

 

Aydın’da 2012 yılından bu yana hayata geçirmiş olduğu işletmelerle genç yatırımcılar arasında ön plana çıkan isimlerden biri olan Altındiş Gayrimenkul Yatırım Şirketi’nin sahibi Hüsnü Altındiş, Aydın ve Çeşme’de açmış olduğu gayrimenkul ofisleriyle emlak sektörüne farklı bir boyut kazandırdıklarını ve “Sektörde Güven, Emlakta Prestij” sloganlarının hakkını verdiklerinin altını çizdi.

Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen her bir müşterileri için yoğun mesai harcadıklarını ifade eden Hüsnü Altındiş, “Bu sektörde her zaman en iyi düzeyde hizmet sunarak tercih edilen ve akla gelen ilk marka olmak istiyoruz. Altındiş Gayrimenkul ailesi olarak kesintisiz, yüksek kaliteli hizmeti, güncel ve detaylı ilanlarımızla Aydın ve Çeşme’de gayrimenkul sektörünün nabzını tutmaktayız. Bugüne kadar ticaret hayatımda hiç bir zaman olanlar ve yapılanlar üzerinden değil, yenilikçi politika izledim. Öncelikli hedefimiz bireysel ve kurumsal iş ortaklarımıza, müşteri memnuniyeti odaklı hem görsel ve aynı zamanda teknik olarak yüksek kalite de hizmet vermektir.” dedi.

“RADİKAL KARARLAR ALDIK”

Aydın’da İncirliova ve Efeler ilçesinde iki ofislerinin hizmet verdiğini belirten Hüsnü Altındiş, yaklaşık dört yıl önce radikal bir karar alarak İzmir Çeşme ilçesinde de gayrimenkul ofisi açarak hizmet vermeye başladıklarını söyledi. Altındiş, “Yaklaşık on yıldır gayrimenkul sektöründe hizmet veriyoruz. İlkelerimiz doğrultusunda sağlam ve doğru adımlar atarak sektörde faaliyet gösterdiğimiz bölgelerde kalite ve şeffaflıkla anılmak en büyük hedefimiz. Bunu başardığımıza inanıyoruz. Gayrimenkul danışmanlığı görevinin sadece alıcı ve satıcıyı bir araya getirmek olmadığını hatırlatan Altındiş, “Artık müşterilerin tam anlamıyla kurumsal tecrübe aradığını biliyoruz. Biz diyoruz ki değer üreten hizmetler yapıp müşterilerimizin her anında doğru çözümler üretmemiz gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

“KENDİMİZİ SÜREKLİ YENİLİYORUZ”

Sürekli kendilerini yenilediklerini dile getiren Hüsnü Altındiş, şunları söyledi:

“Yaklaşık 10 yıldır Aydın’da faaliyet gösteren markamızın 2021 yılının başında Ege’nin parlayan yıldızı Çeşme ofisimizle birlikte attığımız adımla kendi markamız çatısı altında hedeflerimizi daha ileriye taşıyabilmek adına bir çok ilke imza attığımız harika bir adım oldu. Bu başarılarımız da bize katkısı olan başta ailemize, kıymetli müşterilerimize ve Altındiş iş ortaklarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Kendimizi geliştirmemiz lazım. Artık bu işler ‘ben 10 yıldır 20 yıldır bu işi yapıyorum, hallederiz’ demekle olmuyor. Kaliteli işler kendiliğinden olmuyor. Bu işe adım attığımız günden beri kendimize ve markamıza bilgi, teknoloji ve görsel anlamda büyük bir istikrarla yatırım yapıyoruz. Altındiş ailesi olarak yapmış olduğumuz işe ve müşterilerimize saygı duyaraktan her fırsatta sektörümüzle ilgili eğitim, seminer, sunumlar ve fuarlara katılım sağlıyoruz.”

İSTANBUL VE YURT DIŞINDAN TALEP VAR

Türkiye ve yurtdışından yatırımcılarının olduğunu belirten Ömer Faruk Altındiş ise, “Çeşme bölgemize yurt içinden çoğunlukla İstanbul, Ankara ve Bursa, yurtdışından da Almanya ve Hollanda’dan çok ciddi talep alıyoruz. Müşterilerimize hem yaşam kalitesi, hem de yatırım değeri olarak cazip fırsatlar sunan, her müşterimize birebir ilgi göstererek, onların ihtiyaçlarına en uygun çözümleri bulan bir firmayız. Her bütçeye uygun seçeneklerimiz var. Alıcımızın ya da satıcımızın bize sundukları gayrimenkulle ilgili en doğru şekilde etüt çalışması yapıyoruz. Gayrimenkul alışverişlerimizde tapu finansman işlerini tamamen biz koordine ediyoruz. Müşterilerimize sadece imza atmak kalıyor ’’dedi.

EKİP BAŞARISI

“Sürekli hedefler belirlemek, firmamızın dinamik ve yenilikçi kalmasını sağlıyor. Her bir çalışanımız, bu hedeflere ulaşma yolunda kendi katkısını ve sorumluluğunu biliyor. Bu da motivasyonumuzu yüksek tutuyor ve ekip olarak daha verimli çalışmamızı sağlıyor” diyen Hüsnü Altındiş, bu başarıda büyük pay sahipleri olan Ömer Faruk Altındiş ve Recep Altındiş ile ekip olarak çok çalıştıklarını ve başarılı işlerin altına imzalarını atacaklarını kaydetti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ