05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Tatlı severlerin yeni adresi; MİLKLAÇ

Tatlı severlerin yeni adresi; MİLKLAÇ

‘Sütün En Tatlı Hali’ sloganıyla Türkiye genelinde lezzeti hızlı bir şekilde yayılan Milklaç’ın 30. şubesi Aydın Efeler’de açıldı. Milklaç, Aydınlı tatlı severlerin yeni durağı oldu.

 

Uygun fiyatı ve lezzetiyle ön plana çıkan tatlı noktalarından biri olan Milklaç 30. şubesiyle Aydın Efeler’de hizmet vermeye başladı. Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde açılan Milklaç’ı Aydın’a kazandıran Aysu Aydemir ve Nazmi Kozanoğlu, kahve çeşitlerini, dondurmalı irmik helvasından sütlaça, balkabaklı tramisudan kazandibine geleneksel Türk tatlılarını Aydınlılarla sundu.

EKSİĞİ TAMAMLAMAK İSTEDİK

Milklaç’ın ‘Sütün En Tatlı Hali’ sloganıyla geleneksel Türk tatlılarını modern bir yorumla buluşturarak, her damak zevkine hitap eden bir lezzet şöleni haline getirdiğini belirten işletme sahibi Aysu Aydemir, “Milklaç şubesini ilk kez Denizli’ye gittiğimde gördük ve tatlılarını çok beğendik. Bir şubesinin de Aydın’da olması gerektiğini düşündük. Aydın’da yaşayan insanların uygun fiyata yüksek kalitede tatlı yiyebileceği bir yer bulunmuyor. Bu eksikliği biz tamamlamak istedik. Tüm ürünlerimiz katkısız ve doğal.” dedi.

MİLKLAÇ’A ÖZEL
BAL KABAKLI TRAMİSU

Müşterilerin isteğine göre birçok tatlı tercih edebileceklerini söyleyen Aysu Aydemir, “Sade, antep fıstıklı ve çikolatalı olmak üzere üç çeşit dondurmalı irmik helvası tatlımız bulunuyor. Bu tatlıların yanı sıra profiterol, sütlaç, kazandibi, klasik tiramisu ve patenti bize ait olan bal kabaklı tiramusularımızı müşterilerimize sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

KAHVE ÇEŞİTLERİ
VE SINIRSIZ ÇAY

Sıcak ve soğuk kahve çeşitlerini de müşterilerine sunan Milklaç’ın en dikkat çeken özelliği de tatlıların yanında sınırsız çay ikramının olması.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ