05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Mayroka ile Aydın’da yepyeni bir kahvaltı kültürü

Mayroka ile Aydın’da yepyeni bir kahvaltı kültürü

Aydın’da kahvaltı kültürüne farklılık ve yenilik katan Mayroka Kahvaltı ve Peynir Evi, ‘günboyu kahvaltı’ mottosu ve yöresel doğal ürünleriyle kısa sürede şehrin gastronomisine değer katan lezzet noktalarından biri oldu.

Mayroka Kahvaltı ve Peynir Evi, Ayşe Aksoy tarafından 2022 yılında Efeler Mimar Sinan Mahallesi’nde kapılarını açarak Aydın’a yepyeni bir kahvaltı kültürü getirdi. Mayroka’nın kurucusu Ayşe Aksoy, yıllardır hayalini kurduğu butik kahvaltı mekanını hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyor. Yaklaşık 15 yıl kendilerine ait Axstor Alüminyum Fabrikası’nda finansman işleriyle ilgilenen Aksoy, iki yıl önce çocukluk hayalini gerçekleştirmek üzere Mayroka’yı kurdu.

YÖRESİNDEN DOĞAL

VE KALİTELİ ÜRÜNLER

Ayşe Aksoy, kahvaltıya olan tutkusunu ve misafirperverliğini, Mayroka’da sunulan doğal ve lezzetli ürünlerle misafirlerine yansıtıyor. Her şeyin en iyisini sunma hedefiyle yola çıkan Aksoy, peynirden zeytine kadar her türlü ürünü yerinden temin ediyor. Kars’tan gelen gravyer peynirleri, Balıkesir’den alınan sepet peynirleri ve Milas’tan toplanan delice zeytinleri gibi yöresel ve doğal ürünler, Mayroka’nın kahvaltı sofralarını süslüyor.

GÜN BOYU KAHVALTI KEYFİ
KİŞİYE ÖZEL KAHVALTI SEÇENEKLERİ

Mayroka, “Gün Boyu Kahvaltı” mottosuyla Aydınlılara ve ziyaretçilere günün her saatinde kahvaltı keyfi sunuyor. Misafirler, serpme kahvaltıdan sporcu menüsüne, glutensiz menüden kişiye özel kahvaltı seçeneklerine kadar geniş bir yelpazede tercih yapabiliyor. Mayroka, klasik kahvaltı alışkanlıklarının ötesine geçerek yeni bir kahvaltı kültürü yaratmayı hedefliyor.

KAHVALTIDAKİ TÜM ÜRÜNLERDEN
SATIN ALINABİLİYOR

Ayşe Aksoy, misafirlerini müşteri olarak değil, evinde ağırladığı misafirler olarak görüyor. Bu nedenle, mutfakta hazırlanan kahvaltıların her birine özenle dokunuyor ve yoğunluk olmadığında misafirlerle birebir ilgileniyor. Aynı zamanda Peynir Evi olan Mayroka’da kahvaltı yapmanın yanı sıra, beğenilen ürünlerin satın alınabilmesi de mümkün. Böylece misafirler, lezzetli peynirleri, reçelleri ve zeytinleri evlerine götürebiliyor.

KADIN İSTİHDAMI VE BUTİK HİZMET

Mayroka, kadın istihdamına da önem veriyor. Mutfakta çalışan kadınlar, özenle hazırladıkları kahvaltıları misafirlere sunuyor. Kapalı ve açık mekanlarıyla hizmet veren Mayroka, misafirlerine ev konforunda bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor. Kadınların özeni ve butik hizmet anlayışı, Mayroka’nın en önemli özelliklerinden biri olarak öne çıkıyor.

ÇEVRE İLLERDEN MAYROKA’NIN
KAHVALTISI İÇİN GELİYORLAR

Mayroka, sadece Aydın’dan değil, İzmir, Muğla ve İstanbul gibi diğer illerden de konuklarını ağırlamaya başladı. Tatilcilerin uğrak noktası haline gelen Mayroka, Aydın’ın gastronomi turizmine de katkı sağlıyor. Mayroka’nın Aydın dışında da beğeni kazanmış olması, Ayşe Aksoy ve ekibini gururlandırıyor.

Mayroka, doğal ve kaliteli ürünlerle dolu kahvaltıları, misafirperverliği ve butik hizmet anlayışıyla, Aydın’da kahvaltı kültürüne yeni bir soluk getirmeye devam ediyor.

DERGİ SAYFALARI İÇİN TIKLAYIN..!

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ