05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Lezzeti ve manzarasıyla Aydın Et & Balık Restaurant

Lezzeti ve manzarasıyla Aydın Et & Balık Restaurant

Aydın’ın gözde mekanlarından biri olan Aydın Et & Balık Restaurant, misafirlerine sunduğu üst düzey hizmet ve eşsiz lezzetlerini, Tralleis harabeleriyle süslenmiş günbatımı ve şehir manzarasıyla süslüyor.

2019 yılında Efeler İlçesi Kemer Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayan Aydın Et & Balık Restaurant, hem et hem de balık severler için geniş bir menü seçeneği sunarak, Aydın’ın önemli lezzet duraklarından biri haline geldi. İşletmeciliğini Mehmet Yücel’in yaptığı Aydın Et & Balık, açıldığı günden bu yana kendine has lezzetleri, günlük meze çeşitleri, ambiyansı ve kalite prensipleriyle eşsiz bir deneyim sunuyor. Aydın Et & Balık, Tralleis harabeleriyle süslenmiş günbatımı manzarasında, misafirlerine unutulmaz anlar yaşatıyor.

PROFESYONEL EKİP

Aydın Et & Balık Restaurant’ın hizmet anlayışı, her müşterinin damak zevkine hitap edecek şekilde tasarlanmış. Çalışanların profesyonelliği ve uyumlu çalışması, kaliteyi artıran önemli bir etken olarak öne çıkıyor. Restoranın mutfağında 12, salonunda ise 18 uzman personel görev alıyor.
GENİŞ ÜRÜN ÇEŞİDİ VE TAZELİK
Aydın Et & Balık’ın menüsündeki balık ve et çeşitleri, tazelikleriyle biliniyor. Yaklaşık 50 çeşit meze sunan restoran, klasik tatların yanı sıra mutfağa özgü özel mezelerle de misafirlerini memnun ediyor. Müşteri geri dönüşleri, restoranın ürün çeşitliliğini ve kalitesini artırmada önemli bir rol oynuyor.
KONFORLU ORTAM
EŞSİZ MANZARA

Aydın Et & Balık, 40 masalık geniş bir bahçe, 20 masalık ferah bir teras ve 200 kişi kapasiteli kapalı alanıyla misafirlerine konforlu bir ortam sunuyor. Ayrıca, özel toplantılar ve etkinlikler için 40 kişilik VIP alanı da mevcut. Özellikle yaz ve bahar aylarında açık hava terası, Aydın manzarası ve Tralleis harabelerinin görüntüsüyle büyük ilgi görüyor.

DERGİ SAYFALARI İÇİN TIKLAYIN..!

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ