05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Kayabaşı Koleji Ortaokulu açılıyor

Kayabaşı Koleji Ortaokulu açılıyor

Aydın’ın köklü eğitim kurumlarından Kayabaşı Koleji, 2024-2025 eğitim öğretin yılından itibaren Anadolu Lisesiyle beraber ortaokul öğrencilerine de hizmet verecek. Kayabaşı Koleji Ortaokulu, erken kayıt döneminde yüzde 90 doluluğa ulaştı.

 

Duayen eğitimci Metin Kayabaşı öncülüğünde 2007 yılında kurulan ve açıldığı günden bu yana akademik başarıları ve eğitim odaklı disiplin anlayışıyla tüm kamuoyunun takdirini kazanan Kayabaşı Eğitim Kurumları, bünyesine kattığı ortaokulu ile Kayabaşı eğitim felsefesi ve ilkeleri doğrultusunda akademik temeli sağlam öğrencileri küçük yaşlardan itibaren yetiştirmeyi amaçlıyor.

“YÜZDE 90 DOLULUĞA
ULAŞMAK ÇOK SEVİNDİRİCİ”

Efeler Adnan Menderes Mahallesi’ndeki kampüsünde eğitim faaliyetlerini sürdüren Kayabaşı Koleji’nde ortaokul ve lise kademelerinin başına deneyimli eğitim yöneticilerinden Ferdi Karakaş getirildi. Yeni dönem kayıtlarını tamamlamak üzere olduklarını ve velilerin ilgisinden çok memnun olduklarını dile getiren Kayabaşı Koleji Eğitim Yöneticisi Ferdi Karakaş, “Lisede 10 şube, ortaokulda 8 şube olarak hizmet vereceğiz. Tüm eğitim kadromuz, sınıflarımız, laboratuvarlarımız ve etkinlik alanlarımız hazır. Ortaokul kadememizin ilk yılı için şuana kadar kayıt döneminde yüzde 90 doluluğa ulaştık. Bu doluluğa ulaşmak çok sevindirici. Kayabaşı Koleji’ni tercih eden öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
ETÜT DESTEĞİ VE QUİZ SİSTEMİ
Şehrin en büyük okul kütüphanesine sahip olduklarını belirten Ferdi Karakaş, öğrencileri sadece derslerle değil, hafta içi ve hafta sonu etütleriyle de desteklediklerini söyledi. Akademik temeli güçlü, insani vasıfları yüksek, yabancı dil becerileri gelişmiş öğrenciler yetiştirmeyi hedeflediklerini söyleyen Karakaş, 9, 10 ve 11’inci sınıf öğrencileri için her konu bitiminde konuyla ilgili sınavlar gerçekleştirerek QUİZ sistemi ile öğrencinin konuyu öğrenip öğrenmediğini test ettiklerini de ifade etti.

DERGİ SAYFALARI İÇİN TIKLAYIN..!

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ