05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Fibar Hotel Zincirlihan’dan sonra FBI Coffee Aydınlılarla buluştu

Fibar Hotel Zincirlihan’dan sonra FBI Coffee Aydınlılarla buluştu

Aydın’da önde gelen turizm şirketlerinden Fibar Tur, tarihi geçmişi önemli bir yere sahip Zincirlihan Otel’in işletmeciliğini almasının ardından tarihin ve Aydın’ın kalbinde yeni markası FBI Coffee 1708’i Aydınlılarla buluşturdu.

2014 yılından bu yana Aydın’da en çok tercih edilen turizm firmalarının başında gelen Fibar Tur, Aydın’a değer katmaya devam ediyor. 1708 yılında yapılan, Aydın’ın en eski ve en önemli tarihi yapılarından olan Zincirlihan Hotel’i, otel, cafe ve restoran konseptiyle ‘Fibar Hotel Zincirlihan’ adıyla Aydın turizmine kazandıran firma, son olarak FBI Coffee 1708’i Aydın’a kazandırdı.
Efeler İlçesi’nde Fibar Hotel Zincirlihan’ın bulunduğu sokakta açılan FBI Coffee, tarihin kalbinde doğanın tüm dokuları ile geçmişten geleceğe sıcak tonların ahenginden oluşan konseptiyle, Aydınlıların buluşma noktalarından biri oldu.

KAHVE KEYFİ TARİHLE BİRLEŞTİ

FBI Coffee’nin menüsü de tarih kokan bir zenginliğe sahip. Baristalar, dünyanın dört bir yanından özenle seçilen kahve çekirdekleriyle harikalar yaratıyor. Aromalı Latte’lerden güçlü Espresso’lara, zenginleştirilmiş Türk kahvelerinden sıcak çikolatalara kadar birbirinden lezzetli içecekler sunan FBI Coffee’nin özenle hazırlanmış tatlı ve tuzlu atıştırmalıkları da kahve keyfini tamamlıyor.
Aydın’ın ve Ege Bölgesi’nin en çok tur düzenleyen acentelerinden olduklarını dile getiren Fibar Tur ve Fibar Hotel Zincirlihan işletmecisi Fırat Barışık, “Fibar Tur ailesi olarak yıllardır Aydınlıları başka şehirlerdeki turizm rotalarına götürüp, gezdiriyoruz. Artık tam tersi Aydın’a da yerli ve yabancı turistlerimizi getirip kültürümüzü, tarihimizi, lezzetlerimizi ve misafirperverliğimizi gösterip tam anlamıyla Aydın’ı tanıtmak istiyoruz. Bu sebeple de 2022 yılında bir adım attık ve Zincirlihan’ın işletmeciliğini yapmaya başladık. Fibar Hotel Zincirlihan, 1708 yılında yapılan ve Aydın’ın en eski ve en önemli tarihi yapılarından bir tanesi. Son olarak da 2023 yılında Zincirlihan’ın dış bölümünde FBI Coffee’yi hizmete sunduk ve Zincirlihan’dan sonra Aydın’ın yeni buluşma noktalarından biri oldu.” diye konuştu.

ZİNCİRLİHAN ORGANİZASYONLARA
EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Fibar Hotel Zincirlihan, konaklamanın yanı sıra restoran ve avlusunda yöresel lezzetleri Aydınlılarla ve şehir dışından gelen misafirlerle buluşturuyor. Tarihi yapısıyla şehirde önemli bir konuma sahip olan Fibar Zincirlihan Hotel, son aylarda özellikle grup yemeklerine ve organizasyonlara da ev sahipliği yapıyor.  
AYDINLILAR FİBAR TUR’U SEVİYOR
2014 yılından bu yana yurtiçi ve yurtdışı turlar olmak üzere tüm Aydın halkına hizmet veren Fibar Tur, Karadeniz, Kapadokya, Bursa, Konya, Çanakkale, İstanbul, Balkanlar ve daha birçok bölgeye kültür turları düzenliyor. Fibar Tur olarak çok güzel bir ivme yakaladıklarını belirten Fırat Barışık, son yıllarda Ege Bölgesi’nde en çok tur düzenleyen, en çok tercih edilen, en çok güvenilen ve en önde gelen turizm acenteleri arasında yer alıyoruz. Turlarımızda en güvenli ve konforlu oteller ile çalışıyoruz. Başarıya ulaşmamızda en önemli etken vatandaşımızın memnuniyeti. Gezilerimize katılarak gücümüze güç katan tüm misafirlerimize de çok teşekkür ediyoruz” dedi.

DERGİ SAYFALARI İÇİN TIKLAYIN..!

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ