05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Ege Cam Balkon, Lockwin markasını Aydınlılarla buluşturuyor

Ege Cam Balkon, Lockwin markasını Aydınlılarla buluşturuyor

Cam balkon sektörünün önemli markalarından Lockwin’in Aydın Bayisi olan Ege Cam Balkon, 7 yıldan bu yana yüzlerce konut ve işletmeyi cam balkon sistemleriyle buluşturdu.

Efeler İlçesi’nde 2017 yılında Erkan İnal ve Sinan Can tarafından, “Daha Geniş Yaşam Alanları İçin” sloganıyla kurulan Ege Cam Balkon, bugün sadece Aydın ve ilçelerinin yanı sıra çevre illere de hizmet veren bir firma haline geldi. Sektörün önde gelen markalarından Lockwin Cam Balkon Sistemleri’nin Aydın Bayisi olan Ege Cam Balkon, Türkiye’nin farklı illerinde şubeleri bulunan kurumsal firmalara ülke genelindeki cam balkon uygulamalarında da çözüm ortağı oluyor.
KALİTE VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
Lockwin markasının ürettiği inovatif sistemlerle Türkiye’de cam balkon sektörüne öncülük eden bir firma olduğunu belirten Ege Cam Balkon ortaklarından Erkan İnal, “Kurulduğumuz günden bu yana Lockwin Aydın Bayii olarak, çok sayıda balkonu, terası ve kış bahçesini cam balkon sistemleriyle buluşturduk. Sadece konut sahiplerine değil, cafe ve restoran gibi işletme sahiplerine de çözümler üretiyoruz. Sektörümüzde kalite ve memnuniyet çok önemli. Bizler de kaliteli ürün ve işçilikle, sorunsuz teslimatlarla tercih edilen bir firma olduk. Gerektiğinde de servis hizmeti anlamında hızlı ve sorunsuz hizmet sağlıyoruz.” dedi.
TÜM SİSTEMLER SHOWROOMDA

Temperli cam ve ısıcam seçenekleriyle cam balkona dair Sürme Sistem, Katlanır Sistem, Giyotin Sistem ve Akordin Katlamalı Sistem’in tüm modellerini mağazalarında sergilediklerini belirten firma ortağı Sinan Can ise, Lockwin’in sistemlerin tasarım detayları üzerinde değişiklikler yaparak minimum profil detayı ile maksimum panoramik görünüm sağlayacak sistemler tasarladığını söyledi.
KURUMSAL FİRMALARIN
ÇÖZÜM ORTAĞI
Ege Cam Balkon aynı zamanda farklı illerde şubeleri bulunan kurumsal markaların da cam balkon uygulamaları alanında çözüm ortağı oluyor. Sadece Ege Bölgesi’nde değil, diğer bölgelerde de uygulamalar yapıyor.

DERGİ SAYFALARI İÇİN TIKLAYIN..!

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ