05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Ege Atabey Okulları başarılarını LGS Türkiye Birinciliği ile taçlandırdı

Ege Atabey Okulları başarılarını LGS Türkiye Birinciliği ile taçlandırdı

LGS sınavlarında Fen Liseleri ve nitelikli okullara en fazla öğrenci yerleştiren kurumlardan biri olan Aydın Özel Ege Atabey Okulları, bu yıl LGS Türkiye Birincisi çıkararak uzun yıllardır süregelen başarısını taçlandırdı.

 

Efeler İlçesi’nde Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesi olarak eğitim dünyasında yer alan Aydın Özel Ege Atabey Okulları, sunduğu yenilikçi yaklaşımlar ve elde ettiği başarılarla kurulduğu günden bu yana adını başarılarla duyuruyor.
İngilizce ağırlıklı bir eğitim verirken, LGS sınavlarında Aydın’da Fen Liseleri ve nitelikli okullara en fazla öğrenci yerleştiren eğitim kurumlarından biri Aydın Özel Ege Atabey Okulları’nda bu yıl da 8. sınıf öğrencisi Argeş Ada Fidan’ın Liselere Giriş Sınavı’nda (LGS) Türkiye Birincisi olması, büyük mutluluk yaşattı. Eğitimdeki başarılarını LGS Türkiye Birinciliği ile taçlandıran Aydın Özel Ege Atabey Okulları’nda LGS’ye giren diğer öğrencilerin de elde ettikleri başarılar gurur kaynağı oldu.
ÖĞRENCİLERİN GELİŞİMİ
YAKINDAN TAKİP EDİLİYOR

Aydın Özel Ege Atabey Okulları öğrencilerini akademik derslerin yanı sıra yoğun bir İngilizce programı ve çeşitli sanatsal ve sportif faaliyetlerle buluşturmasıyla ön plana çıkıyor. 2’nci sınıftan 8’inci sınıfa kadar düzenlenen deneme sınavları ve haftalık tarama sınavları sayesinde öğrencilerin akademik gelişimleri yakından takip ediliyor. Öğretmenler ve velilere sunulan ayrıntılı raporlar, öğrencilerin öğrenme eksikliklerini belirleyip birebir destekle bu eksikliklerin tamamlanmasına yardımcı oluyor.

Ayrıca Özel Ege Atabey Okulları’nda her gün uygulanan kitap okuma saati ile öğrencilerin “okuduğunu anlama” becerilerinin geliştirmesine büyük önem veriliyor. Bu uygulama, özellikle sınav dönemlerinde öğrencilerin okuma ve anlama yeteneklerini artırmada etkili bir rol oynuyor.
ETKİLİ İNGİLİZCE PROGRAMLARI

Amerikan Kültür Kolejleri’nin dil programının uygulandığı okulda, öğrencilerin iyi derecede İngilizce konuşabilmesi sağlanıyor. İlkokulda çift öğretmenli Bilingual Eğitim Sistemi; ortaokulda ise kur sistemi ile İngilizce öğretiminin gerçekleştiği okulda, öğrenciler; Home School, Cambridge sınavları, AKK Talks Live English gibi süreçlere dahil oluyor. Cambridge sınavlarında başarı gösteren öğrencilerin her sınav sonrası kur atlayarak başarıları belgelendiriliyor. Home school programında ise öğrencinin 5’inci sınıftan itibaren İngiltere’deki eğitim müfredatına göre Fen Bilgisi ve Matematik derslerinden fark derslerini alarak her yıl girdiği sınavlarda başarı gösterenler, 8’inci sınıftan mezun olurken İngiltere’de ortaokul bitirmekle eşdeğer ikinci bir diploma ile mezun oluyor. AKK Talks Live English programında ise, ana dili İngilizce olan ve İngiltere, Kanada, ABD gibi ülkelerde yaşayan öğretmenler tarafından her hafta online olarak canlı speaking dersleri alıyor.

SANATSAL VE SPORTİF FAALİYETLER

Sanatsal ve sportif faaliyetler kapsamında ise öğrenciler, yüzme, futbol, basketbol, voleybol, drama, dans, müzik, resim, satranç ve kodlama gibi branşlarda eğitim alarak yeteneklerini geliştiriyor. Amerikan Kültür Kolejleri Özel Ege Atabey Okulları, eğitimdeki kapsamlı yaklaşımı ve yüksek başarılarıyla öğrencilerinin geleceğine yön vermeye devam ediyor.

DERGİ SAYFALARI İÇİN TIKLAYIN..!

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ