05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Aydın’ın ilk İtalyan el yapımı lezzetleri; Fresco Makarna

Aydın’ın ilk İtalyan el yapımı lezzetleri; Fresco Makarna

Aydın’ın mutfak kültürüne taze bir soluk getiren Fresco Makarna, şehrin ilk İtalyan el yapımı makarnalarıyla lezzet dünyasında fark yaratıyor.

Efeler İlçesi’nde bu yıl hizmete açılan Fresco Makarna, her bir malzemeyi özenle seçip en taze ve kaliteli olanları kullanarak hazırlanan el yapımı makarnalarıyla tanınıyor. Ayrıca kullanılan baharatların doğal güzelliği de makarnaların temelini oluşturuyor. Lezzet yolculuğuna işletme sahibi Çağdaş Yıldırım’ın vizyonuyla hazırlanan makarnalar, doğanın ve aşkın birleştiği bir yolculuğun temsilcisi olarak öne çıkıyor.
Güzel bir ekibe sahip olan işletmede makarnalar, şeflerin ellerinde sanat eseri gibi şekillendirilerek sunuluyor. Doğal karton kutular ve ahşap çatal-kaşıklar, çevreye duyarlılığı ve sıcak bir deneyimi temsil ediyor.

REKLAM FİLMLERİ SES GETİRDİ

Sosyal medyada büyük ilgi gören reklam filmleri, özellikle İtalya’dan gelen Parmesan tekerleri için çekilen film ile dikkat çekti. Reklam filmlerinin kurgu ve çekimlerini kendilerinin yaptığını dile getiren işletme sahibi Çağdaş Yıldırım, bu reklamların sosyal medyada yaklaşık 5 milyon kez izlendiğini belirtti.

YENİ ŞUBELER YAKINDA

Başarılarıyla dikkat çeken Fresco Makarna, çevre illerden gelen franchise talepleriyle büyüme hedefinde. Çağdaş Yıldırım, yakın süreçte yeni şubelerle Aydın’ın lezzetlerini daha geniş bir kitleye ulaştırmayı planladıklarını ifade etti. “Lezzetimiz Kalpten Gelir” diyen Yıldırım, Aydınlıları bu özel lezzet yolculuğuna davet ediyor.

ÇİKOLATALI MAKARNA

TRAMİSU VE RAVİOLİ

Aydınlıları makarnanın tatlı hali çikolatalı makarna ile tanıştıran Fresco Makarna’nın kendine özgü tarifiyle hazırlanan tramisu tatlısı ve İtalyan mutfağı’nın geleneksel mantısı Ravioli de makarna severlerden tam not aldı.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ