05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Aydın’ın en kapsamlı cam balkon ve duşa kabin fabrikası: Merve Cam

Aydın’ın en kapsamlı cam balkon ve duşa kabin fabrikası: Merve Cam

Aydın’ın en kapsamlı cam balkon ve duşa kabin fabrikası olan Merve Cam Ltd. Şti., 2020 yılındaki yeni yapılanması ve 2023 yılındaki yeni yatırımlarıyla üretim kapasitesini 4 kat artırarak Aydın ve çevre illere hizmet veriyor.

Efeler İlçesi’nde 2008 yılında çift cam imalatı üzerine kurulan Merve Cam, 2010 yılında cam balkon imalatına başlarken, 2016’da Aydın’ın ilk temper makinesini getirerek sektörde önemli bir yeniliğe imza attı. Aydın’daki ilk temperli cam üretimini gerçekleştiren Merve Cam, 2020 yılında şirket yapısında değişiklik yaparak Merve Cam Ltd. Şti. adını aldı ve büyümeye devam etti. Firma, bugün yaklaşık 4 bin 500 metrekare kapalı alanda 50’ye yakın personel ile Aydın ve çevre illere hizmet vermeye devam ediyor.
2020 yılındaki yeni yapılanmayla birlikte Doğan Nadir Pirinç, Mehmet Çay, Şaban Cankaya ve Hasan Barış Tunç ortaklığında hizmet veren Merve Cam’ın duşa kabin imalatı bölümünde Cihat Gürbüz ve Kadir Gürbüz de yer alıyor.
GENİŞ HİZMET AĞI

Temperli cam, cam balkon, ayna, duşa kabin ve kumlama işlemleri gibi geniş bir ürün yelpazesi sunan Merve Cam, duşa kabin imalatında Cihat Gürbüz ve Kadir Gürbüz gibi tecrübeli ustalarla ortaklık yaparak, bu alanda da önemli bir atılım gerçekleştirdi. 2023 yılında duşa kabin imalatına başlayan işletme, montaj ve demonte satış hizmetleri sunarak Türkiye genelinde bir satış ağı oluşturmayı hedefliyor. Merve Cam, cam balkon alanında kendi camını temperleyebilen ve demonte ağırlıklı üretim yapabilen bir tesise sahip olmanın yanı sıra, meslektaşlarına cam satışı yapabilme potansiyeline de sahip. Bu kapsamda, cam balkon, giyotin sistemi, sürme sistemleri, biyoklimatik teras kapama gibi çeşitli ürünler sunuyor.
YATIRIMLARIYLA
KAPASİTESİNİ 4 KAT ARTTIRDI

2023 yılında ASTİS Sanayi Sitesi’ndeki yeni yerine taşınarak kapasitesini dört kat artıran Merve Cam, büyük bir yatırımla makine sistemlerini yeniledi. Gelecekte ihracat hedeflerini gerçekleştirmeyi planlayan Merve Cam’ın hedefleri arasında 10 bin metrekare kapalı alana ulaşmak ve araç parkurunu genişletmek yer alıyor. Şuanda 18 araçlık bir parkura sahip olan firma, Aydın’ın en büyük mobilya firmalarına da hizmet veriyor.
“MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
ODAKLI ÇALIŞAN BİR FİRMAYIZ”

Dünya çapında akredite olmuş CE belgelerine sahip olduklarını söyleyen Merve Cam kurucu ortağı Doğan Nadir Pirinç, “Yıllardır yüzde 100 müşteri memnuniyeti odaklı çalışan bir firmayız. En kapsamlı cam balkon fabrikası olduğumuz için en uygun fiyatı verebiliyoruz. Yatırımlarımıza önümüzdeki yıllarda da yapay zeka ile makineleşme ve robotlaşma hedefleri doğrultusunda devam etmeyi planlıyoruz” dedi.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ