05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

VDF Teknoloji Ürünleri EasyCep ile Aydınlılara avantajlar sunuyor

VDF Teknoloji Ürünleri EasyCep ile Aydınlılara avantajlar sunuyor

Türkiye’nin en büyük yenilenmiş elektronik ürün marketi EasyCep’in ülkedeki ilk mağazasını 2021 yılında Aydın’a kazandıran VDF Teknoloji Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, son teknoloji ürünleri erişebilir kılıyor.

 

Kalite ve tasarrufu bir arada sunan VDF Teknoloji Ürünleri; Aydın halkını, teknolojiye ayak uydurmanın en akıllı yoluyla tanıştırdı. Ticaret Bakanlığı ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) onaylı tesislerde uzman ekiplerce yenilenerek satışa sunulan yüksek performanslı telefonlar, 1 yıl mağaza garantisi ve TSE belgesiyle tüketicilere ulaştırılıyor. 14 gün koşulsuz iade seçeneği bulunan yenilenmiş telefonlar, vatandaşların hem bütçesini korumasını, hem de son teknolojiye ayak uydurmasını sağlıyor.
EN İYİ TELEFONLAR
EN İYİ FİYATLAR

Tüm kredi kartlarına 12 taksite varan ödeme seçeneğinin bulunduğu ifade eden VDF Teknoloji Ürünleri firma sahibi Volkan Aktemur, “Müşterimiz eski telefonlarını üst model başka bir cihazla takas edebilir veya sadece cihazını bize ekspertiz sonucunda en yüksek değerle satabilir. Bununla beraber Arzum firmasının yenilenmiş küçük ev aletleri ticaretinde sadece tek yetkili satış noktası bizim mağazamız. Yine aynı şekilde bir yıl garantili. Cep telefonlarımız sıfır fiyatlara nazaran yüzde 20 ile yüzde 30 arasında, küçük ev aletleri de yüzde 50’ye yakın bizim mağazalarımızda daha uygun fiyatlı oluyor” diye konuştu.
KOZMETİK SEKTÖRÜNE
MUSCENT PARFÜM İLE ADIM ATTI

Aydın’da 8 yıldır ticaret yapan Volkan Aktemur, EasyCep’in yanı sıra kentteki ikinci girişimi Muscent Parfüm ve ticari hedefleriyle ilgili bilgiler paylaştı. 2015 yılında Efeler’de Vodafone bayisi açan Aktemur, bu dönemde piyasanın yeni ilgi alanı yenilenmiş telefon sektörüne yatırım yaptı. 2021 yılının sonunda Efeler Sevgi Yolu’nda EasyCep satış mağazasını açan Volkan Aktemur, sektörde iki mağazanın ilerlemeyeceğini düşünerek, Vodafone mağazasını kapatıp, bulunduğu lokasyonda kozmetik üzerine yeni bir girişimle Muscent Parfüm mağazasını açtı. “Ticari hayatımıza kozmetik sektörünü dahil ederek devam ediyoruz” diyen Aktemur, hem telekomünikasyon, hem de kozmetik sektöründe yeni satış noktalarıyla yatırımlarının devam edeceğini söyledi.
ECZACI HASSASİYETİYLE ÜRETİLMİŞ
BİN 200 ÇEŞİT KOKU

Orijinal parfümlerin ARGE sonucu muadilini üretip tekrar tüketiciyle buluşturan Muscent Parfüm’ün alanındaki diğer işletmelerden en büyük farkı ürün çeşidi. Merkezlerinde bin 200, mağazalarında ise yaklaşık 750 çeşit kokunun mevcut olduğunu belirten Aktemur, “Şirketin kurucusu eczacı olmasından dolayı parfümlere çok ciddi anlamda eczacı hassasiyetiyle yaklaştığı için ürün kalitesi ve koku yakınlığı olarak piyasada ileride gidiyoruz” dedi.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ