05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Üstün Yapı’dan 2 dev proje; Atrium Nefes ve Atrium Bulvar

Üstün Yapı’dan 2 dev proje; Atrium Nefes ve Atrium Bulvar

Aydın’da inşaat sektörünün öncü firmalarından biri olan Üstün Yapı, Zeybek Mahallesi’nde 89 daireden oluşan Atrium Nefes ve Ata Mahallesi’ndeki 84 dairelik Atrium Bulvar projelerini Aydınlılarla buluşturuyor.
 

Üstün Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Recep Emre,  çağdaş mimari anlayışını yansıtan projelerinde, modern çizgiler, estetik tasarımlar ve en son teknolojiye sahip olanaklarla yaşam alanlarını adeta birer sanat eserine dönüştürüyor. 

Konfor, güvenlik ve sürdürülebilirliğin, bu projelerin temel unsurları arasında yer aldığına dikkat çeken Recep Emre, “Biz projelerimizde sürekli çıtayı yükseğe taşımayı hedefliyoruz. Çünkü gereksinimlerimiz hızla değişiyor ve yenileniyor. Biz de vizyonumuzu geniş tutarak tüm bu yenilikleri yakından takip ediyoruz. Bu anlamda hiç tereddüt etmeksizin öncü ve yenilikçi olduğumuzu söyleyebilirim. Hem mimari anlamda, hem iktisadi anlamda yeni ve farklı her şeyi cesurca gerçekleştiriyoruz. Ekonomik olarak piyasaya ivme kazandıracak girişimler gerçekleştiriyoruz.” dedi.   

ZEYBEK VE ATA MAHALLESİ’NDE
İKİ DEV KONUT PROJESİ 

Her ikisi de Aydın Efeler’de yer alan Atrium Residence Projeleri ile ilgili bilgiler veren Üstün Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Recep Emre şöyle konuştu: 

“Zeybek Mahallesi’ndeki merkezi konumu ile de tercih edilen Atrium Nefes Projesi’nde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri ile 89 mega lüks residence, açık yüzme havuzu, spor, yürüyüş ve peyzaj alanlarıyla içinde kapalı yüzme havuzu, sauna ve fitness salonunun da yer aldığı bir wellness&spa merkezi yer alıyor. Ata Mahallesi’nde yükselecek muhteşem konut projesi Atrium Bulvar Projesi’nde ise, 84 adet 3+1 lüks residence yer alıyor. Bulvar üstünde çarşı mağazaları ile cazibe merkezi olacak projede yüzme havuzu da bulunuyor.”
HAYALLERİNİZ ATRIUMDA HAYAT BULUYOR 

Recep Emre, “Atrium Projeleri’nde hayal ettiğiniz her şey var. Bu anlamda biz; yaşamak istediğimiz konut projesinde kendimiz için neyi hayal ediyorsak, nesiller boyunca güvenle müşterilerimiz için de aynı şeyleri hayal ediyoruz” diyerek yapı güvenliğine verdikleri önemi vurguladı.

ESKİ EVLERİNİZİ MODERN ÜSTÜN YAPI
KONUTLARIYLA TAKAS EDEBİLİRSİNİZ 

“Üstün Takas Kampanyası” ile müşterilerin eski evlerini Atrium Projeleri’nden bir konutla takas edebildiğine değinen Recep Emre, müşterilere büyük bir kolaylık sunduklarını belirtti.  Bu kampanya ile ev sahiplerinin güncel ve modern hayatın gereksinimlerine uygun konutlara geçişleri kolaylaşıyor.  

ATRIUM’DA YOK YOK 

Üstün Yapı, sadece konutlara değil, sosyal yaşam alanlarına da çok büyük önem veriyor. Aydın’da modern, güvenli konutlara ulaşmak isteyenler için cazip seçenekler sunan Atrium Projesi, olanaklarıyla da göz dolduruyor. Müşterilerinin hayatına renk katacak detaylar arasında; mağazalar, marketler, cafeler, yüzme havuzu, fitness salonu, çocuk parkları, soft play oyun alanları, elektrikli sarj istasyonları, cep sineması, spa, tuz odası, hamam, temiz ve çevreci GES panelleri ile Efeler’de sadece Atrium Nefes’te bulunan ateş çukuru gibi olanaklar bulunuyor.
İÇ MEKANLARDA
LÜKS VE KONFOR BİR ARADA 

Lüks residence projelerinde kullanılan yüksek kalite malzemeler ve son teknoloji ekipmanlar, konforu maksimize ediyor. Üstün Yapı imzalı projeler, geniş ve ferah dairelerden oluşurken, yüksek tavanlar, büyük pencereler ve özel peyzaj alanlarıyla doğayla iç içe bir yaşam sunuyor. Göz kamaştıran iç mekanlarıyla dairelerde lüks, konfor ve modern hayatının gereksinimlerini sunan Atrium Projeleri’nde birinci kalite malzemeler kullanılıyor.  

Geniş ve ferah salon, oturma odası, lüks ve kaliteli materyallerle dizayn edilen mutfak, giyinme odası, ebeveyn yatak odası ve ebeveyn banyosu, genel banyo, çamaşır odası ve muhteşem manzarasıyla geniş balkonlar, konut sahibi olmak isteyenleri karşılıyor. 

PROJELER BİR ‘TIK’ UZAĞINIZDA 

Atrium Projeleri’nden birinde konut sahibi olmak isteyenler için bilgiler veren Recep Emre, “Konut sahibi olmak isteyen veya projelerimizle ilgili detaylı bilgi almak isteyenler atriumnefes.com ve atriumbulvar.com internet sitelerini ziyaret edebilir veya 0537 416 9799 numaralı telefonu arayabilirler.” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ