05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Tuna Matbaacılık’tan Aydın’a teknolojik yatırımlar

Tuna Matbaacılık’tan Aydın’a teknolojik yatırımlar

Aydın’ın en kapsamlı ambalaj ve etiket baskı merkezi Tuna Etiket Ambalaj ve Matbaacılık, 30 yıllık sektör tecrübesi ve son teknoloji makine parkuruyla tüm bölgeye hizmet veriyor.
 

Matbaacılık sektöründe Aydın’da ilkleri gerçekleştiren Tuna Matbaacılık, etiket baskı ve karton kutu ambalaj alanında müşteri odaklı hizmet anlayışı ile kente teknolojik yenilikleri kazandırmaya devam ediyor.

Müşteri odaklı çalışmayı amaçlayan Tuna Etiket Ambalaj ve Matbaacılık; ileri düzey rulo etiket üretim teknolojileri, karton kutu ambalajı ve matbaacılık sektörüne ait üretimleriyle, 600 metrekare kapalı alanda, uzman kadrosuyla hizmet sunuyor. Teknoloji ve modernizasyona önem veren bir yönetim anlayışı benimseyen firma; kağıt, karton ve etiket üzerine dijital, ofset baskı teknikleri kullanarak üretim yapıyor.
YÜKSEK HIZDA
RULO ETİKET VE AMBALAJ

Gıda, kozmetik, sanayi, elektronik, kimyasal, otomotiv gibi sektörlerde geniş yelpazede üretim ağına sahip Tuna Matbaacılık, hızlı ve sorunsuz üretimi ilke ediniyor. Grafik tasarım, baskı öncesi, baskı sonrası ve lojistik alanlarında yıllara dayanan tecrübeleri ile danışmanlık noktasında da hizmet sağlayan işletme, yüksek hızda rulo etiket ve kutu üretimi kapsamında ihtiyaç duyulabilecek tüm çözüm önerilerini tek çatı altında topladı.

BÖLGEDE İLKLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Tuna Etiket Ambalaj ve Matbaa Şirket Ortağı Tuna Taşkın, firmayla ilgili bilgiler vererek şöyle konuştu:

“1993 yılında babam Sami Taşkın tarafından kurulan işletmemizde, 2006 yılına kadar tek renkli ofset makineleriyle üretim devam etti. 2006 yılında ses getiren bir yatırım yaparak, ilk 4 renkli ofset baskı makinesini Aydın’a kazandırdık. Bu yatırımlarımız kentimizdeki kurum ve kuruluşların sektörümüzün yetersiz kalmasından dolayı İzmir ve Denizli’ye olan bağlılıklarını azalttı. Üretimimizle birlikte yatırımlarımız da devam etti. Pandemi sonrası 2021 yılı Temmuz ayında ambalaj sektöründe yeni bir atılım gerçekleştirdik. 6+1 renk bobin ofset baskı makinesi, kesim ve sarım makineleri bünyemize dahil oldu. Bobin etiket, baskılı karton kutu imal ederek, birçok sektöre hitap edebilecek yatırımlar gerçekleştirdik ve çok sayıda müşterimize yeni çözümler sunmaya devam ediyoruz.”

İHRACAT YAPAN FİRMALARIN ÇÖZÜM ORTAĞI

Aydın ve çevre illerdeki fabrikalar, gıda işletmeleri, irili ufaklı birçok firmaya hizmet veriyoruz. Etiket ve ambalaj üretimlerimizle özellikle ihracat yapan firmaların çözüm ortağı oluyoruz.” dedi. Şu an için 13 kişiye istihdam sağladıklarını ifade eden Tuna Taşkın, kurumsallaşmaya yönelik adımlar atmaya başladıklarını belirterek, “Personelimizin çalışma standartları ve işletme standardı konusunda önemli adımlar attık, atmaya da devam ediyoruz. Teknolojiye ayak uydurarak her zaman daha iyisini yapmayı hedefliyoruz. En iyiyi arayanlar için biz hep buradayız.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ