05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Modern ve lüks mobilyanın adresi; Roms Exclusive

Modern ve lüks mobilyanın adresi; Roms Exclusive

2018 yılında Efeler İlçesi’nde kaliteli ve modern mobilyayı müşterilerine sunmak amacıyla faaliyete geçen Roms Exclusive, sektördeki birinci sınıf ürünleri Aydınlılarla buluşturuyor. 

Estetik, lüks ve konforlu mobilyayı müşterilerine sunan Roms Exclusive, modern mobilyaları erişilebilir kılıyor. Mobilya duayenlerinin yer aldığı İnegöl’e sık sık ziyaretlerde bulunarak, farklı tarzlardaki modern mobilyaları keşfedip kente kazandırdıklarını belirten Roms Exclusive sahibi Musa Gökçen, sektöre olan tutkusundan ve Roms’un öne çıkan ve tercih edilen özelliklerinden bahsetti. 
KONSEPT BİR MOBİLYA MAĞAZASI

Mobilya sektörünün duayenlerinin bulunduğu İnegöl’deki firmaların ürünlerini yakından inceleyerek, müşterilerine en iyi ürünleri sunabilmek için özel çaba sarf ettiklerini kaydeden Musa Gökçen, şöyle konuştu:

“İnegöl, Kayseri ve Ankara mobilyası satmaktayız, yatak olarak da İşbir’in Ergo yataklarının satışını yapıyoruz. Bize firmalar yeni ürünlerinin görsellerini gönderiyor, fakat biz en iyisi için bizzat gidip görerek ürünlerimizi getiriyoruz. Bin 400 metrekarelik bir alana kurulu mağazamızda teşhir mobilyalarımızı müşterilerimize detaylı bir şekilde sunarak, evlerinde nasıl görüneceğine dair dekorasyon önerileri de veriyoruz. Mağazamıza gelen müşterilerimiz, halısından avizesine kadar her ayrıntısı düşünülerek dizayn edilmiş konseptimizi görerek fikir sahibi olabiliyor. Ayrıca teşhir mobilyalarımızın dekorasyonunda kullanılan aksesuarlarımızın da satışını yapmaktayız.”

“ROMS’U GÖRMEDEN KARAR VERMEYİN”

Evlenecek ve evini yenileyecek kişilere Roms Mobilya’nın ürünlerini incelemeden karar vermemelerini tavsiye eden Gökçen, müşteri memnuniyetinin en önemli öncelikleri olduğunu belirtti. Efeler İlçesi Adnan Menderes Mahallesi’ndeki Roms mağazasının herkes için ulaşılabilir bir konumda olduğunu ifade eden Musa Gökçen “Roms’un kalitesini görmek isteyenleri çay veya kahve içmeye davet ediyoruz. Aydın halkının ürünlerimizin kalitesini bizzat görerek ve dokunarak hissetmelerini isteriz.” diyerek mobilya ihtiyacı olan herkesi mağazalarına beklediklerini söyledi.

GÜVENİLİR LOJİSTİK İLE
TÜM İLLERE ÜRÜN TEDARİKİ

Lojistik açıdan da herhangi bir sıkıntı yaşamadıklarını dile getiren Gökçen, “Aydın’ın tüm ilçelerine, çevre illere hatta Hatay gibi kentimize uzak illere de ürünlerimizi gönderiyoruz. Koltuk takımları, köşe takımları, kanepeler, yatak odaları, dolaplar, karyolalar, yemek odası takımları, masa ve sandalyeleri, konsol ve TV üniteleri, sehpalar gibi mobilya ile ilgili tüm tamamlayıcı ürünleri müşterilerimize sunuyoruz. Bunun yanı sıra müşterilerimizin evlerinin de ölçülerini alarak, en doğru ürünü seçmelerine yardımcı oluyoruz.” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ