05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Mehmet Yılmaz Kuyumculuk’tan Aydın’a ‘dört dörtlük’ hizmet

Mehmet Yılmaz Kuyumculuk’tan Aydın’a ‘dört dörtlük’ hizmet

Mehmet Yılmaz Kuyumculuk ile müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve hizmet ağını her geçen gün genişleten Uğuray Yılmaz, kuyumculuk, tarım, hayvancılık ve inşaat olmak üzere toplam 4 farklı alanda faaliyetlerini sürdürüyor.

“Bizim asıl mesleğimiz çiftçilik” diyerek tarım ile adım attıkları iş dünyasında, 2008 yılında kuyumculuk ve 2015 yılında kurdukları çiftlik ile de hayvancılık sektörüyle devam eden Mehmet Yılmaz Kuyumculuk sahibi Uğuray Yılmaz, son olarak 2016’da inşaat alanında isminin ilk harflerini taşıyan MY Yapı’yı kurarak toplamda 4 farklı sektörde hizmet veriyor.
TARIM VE HAYVANCILIKTA ÖNCÜ ADIMLAR

“Kardeşim Giray Yılmaz ile birlikte ata mesleğimiz çiftçilik, tarımla büyüdüm. Üniversitede Ziraat ve İşletme Bölümlerini bitirdim. Daha sonra 2008 yılında kendimize ait olan dükkanımızı kuyumcu olarak değerlendirmek istedik ve bu şekilde mesleğe adım atmış oldum” diyerek iş hayatına başlangıcını özetleyen Uğuray Yılmaz (35), hizmet alanlarıyla ilgili bilgiler verdi.

Tarımda; buğday, mısır, silajlık mısır, pamuk, zeytin, enginar, yonca gibi ürünler yetiştirdiklerini ifade eden Yılmaz, her yıl ortalama 4 farklı kalemde, farklı arazilerde tarım üretiminin devam ettiğini söyledi. 2015’te büyükbaş hayvan çiftliği kurarak et üretimi de yaptıklarını belirten Uğuray Yılmaz, şöyle konuştu:

“Hayvancılıkta Uruguay ve Brezilya’dan büyükbaş hayvan ithal ettik. O yıllarda büyükbaş hayvan ithal eden ilk işletmelerden biri olduk. Tepecik’te 300 besilik büyükbaş hayvan çiftliğimiz var. Çevresinde de 220 dönümlük arazimizde ihtiyacımız olan yonca, buğday ve mısırımızı üretiyoruz. İhtiyacımızdan fazlasını da hem toptan hem de parkende olarak satışını gerçekleştiriyoruz.”

AHLATÇI’NIN AYDIN’DAKİ
ALTIN TOPLAMA MERKEZİ
Kuyumculuk sektöründe güvenin en önemli simgelerinden Ahlatçı Altın Tasarrufu Oluşturma Modeli (ATOM) aracılığı ile müşterilerinin altın yatırımlarında yetkili işletme olduklarının altını çizen Yılmaz, “Müşterilerimizin güvenine layık olabilmek için; ürün çeşitliliği, fiyat ve hizmet kolaylığı imkanlarımızla güzel hizmetler sunuyoruz. ATOM adı altında Ahlatçı Altın Toplama Merkeziyiz. Bu da güvenin büyük bir simgesi aslında. Kuyumculuk, çiftçilik, hayvancılık artı inşaat, olmak üzere dört sektörde de müşterilerimizden aldığımız güvenle faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.” İfadelerini kullandı.

MY YAPI İLE İNŞAAT
SEKTÖRÜNDE YERİNİ ALDI

2016 yılında dedeleri Mehmet Yılmaz’ın isminin ilk harflerini taşıyan MY Yapı ile inşaat sektörüne girdiklerini kaydeden Uğuray Yılmaz, “Şirketimiz bünyesinde bu dönemde büyük projeler olmasa da dekorasyon, tadilat, yenileme gibi faaliyetlerimiz devam etmekte. Genelde yatırım amaçlı aldığımız kendi bünyemizdeki mülklerin üzerinde çalışmalar da gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Kuyumculuk sektörüne girdiği ilk yıllarda Kuyumcular ve Sarraflar Derneği Yönetim Kurulu’na seçilerek, yaklaşık 12 yıldır derneğin yönetim kurulu üyeliğine devam ediyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ