05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Köklü bir kültürle inovatif bir düşüncenin birleştiği okul; Özel Başak Koleji

Köklü bir kültürle inovatif bir düşüncenin birleştiği okul; Özel Başak Koleji

Aydın Özel Başak Koleji, ezbere dayalı geleneksel eğitim anlayışını bir kenara bırakarak, Aydın’ın tek ‘Diyalektik Düşünme Odaklı’ eğitim kurumu olarak öğrencilerine benzersiz bir deneyim sunuyor.

Geleceği şekillendiren bir eğitim anlayışının ön planda tutulduğu Aydın Özel Başak Koleji, sadece bir eğitim kurumu olmanın ötesinde, öğrencilere hayatları boyunca kullanabilecekleri becerilerle dolu bir deneyim sağlıyor. Modern eğitim metotları, deneyimli öğretmen kadrosu ve güçlü altyapısıyla, öğrencilere sadece derslerle değil, aynı zamanda bilimin ve sanatın keyfini çıkarmayı da öğretiyor.

ÖĞRENCİ ODAKLI YAKLAŞIM

Kurum, öğrenci merkezli bir yaklaşım benimseyerek her bir öğrencinin bireysel potansiyelini en üst düzeye çıkarmayı hedefliyor. Sınıf içi etkinlikler, projeler ve atölye çalışmaları, öğrencilere kendi ilgi alanlarını keşfetme ve sorumluluk duygularını geliştirme fırsatı sunuyor.

Aydın Özel Başak Koleji’nin sadece akademik başarıları değil, aynı zamanda sosyal sorumluluk bilinciyle donanmış bireylerin yetişmesine de önem verdiğini belirten Aydın Özel Başak Koleji Kurucu Temsilcisi F. Alp Ayaydın, kurumlarıyla ilgili önemli bilgiler verdi. 
32 YILDIR TERCİH EDİLEN
BİR EĞİTİM KURUMU

Öğrencilerin, çeşitli sosyal sorumluluk projelerine katılarak topluma pozitif bir etki yapma fırsatı bulduklarına değinen F. Alp Ayaydın, “Alfa Kuşağı yeniliğe açık, özgürlüğüne düşkün, yaratıcılığına güvenen ve dijital çocuklar. Genellikle çok çabuk sıkılıyor, çok çabuk tüketiyor. Dolayısıyla tatminsiz. Biz belirli bir disiplin çerçevesinde ama aynı anda özgür bir formatta; yaparak, yaşayarak öğrenmelerini sağlıyoruz. Başak Koleji olarak henüz 30 aylıkken kreşimizde eğitime kabul ettiğimiz çocuklarımızın, üniversiteye giden yolculuklarında benlik kavramı oluşmuş, kendine güvenen, kendini ifade edebilen başarılı gençler olarak hayata atılmaları temel amacımızdır. Aydın Özel Başak Koleji, eğitimde kalite, öğrenci odaklılık ve yenilikçi anlayışıyla Aydın’ın 32 yıldır tercih edilen eğitim kurumudur.” diye konuştu.

DÜNYA VATANDAŞI YETİŞTİRME
MİSYONUNU BENİMSİYOR

Aydın Özel Başak Kolejinde, öğrencilere sadece derslerle değil, yaşam becerileriyle donanmış bireyler olarak yetişmeleri için gereken en uygun ortamın sunulduğunu kaydeden Ayaydın, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Öğrencilerin küresel bakış açısını JMUN (Model Birlemiş Milletler) etkinlikleri ile geliştiriyoruz. Uluslararası geçerliliği olan IELTS, TOEFL, CAE ,PTE ve TELC sınavlarında üstün başarı gösteren mezunlarımız bugün dünyanın bir çok yerinde okulumuzu ve ülkemizi temsil etmektedir. Amacımız olan Dünya Vatandaşı yetiştirme misyonumuz Cumhuriyetimizin 2’nci yüzyılında da aynı kararlılıkla devam edecektir.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ