05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

İNSERSİS lider markalardan aldığı güçle sektörde fark yaratıyor

İNSERSİS lider markalardan aldığı güçle sektörde fark yaratıyor

İNERSİS Doğalgaz Enerji ve İnovasyon Sistemleri; iklimlendirme, otomasyon ve doğalgaz dönüşümü alanlarında sunduğu kaliteli hizmetlerle Didim ve Nazilli’de faaliyet gösteriyor.

 

NIBE, Üntes ve Hisense gibi sektöründe güçlü markaların ana bayisi ve yetkili servisi olan İNERSİS Doğalgaz Enerji ve İnovasyon Sistemleri, ısıtma ve soğutma sektöründe Aydınlıların hizmetinde. Çeşitli endüstriyel ihtiyaçları karşılamak amacıyla iklimlendirme ve otomasyon alanlarında geniş bir yelpaze sunduklarına değinen İNERSİS sahibi Makine Yüksek Mühendisi Caner İnceoğlu (39), işletmenin temel faaliyetlerini şu şekilde özetledi; “Doğalgazdan klima sistemlerine, ısı pompalarından kombi sistemlerine kadar birçok ürün ve hizmet sunuyoruz. İşimizin odak noktası, iklimlendirme sistemleri ve otomasyon çözümleridir. Ayrıca, müşterilerimizin özel ihtiyaçlarına yönelik otomasyon yazılımları üretip kişiselleştirilmiş çözümler de sunuyoruz.” dedi.

AVM’LER VE ENDÜSTRİYEL TESİSLER
GİBİ BÜYÜK PROJELERDE YER ALIYOR

İNERSİS olarak bireysel müşterilere ve kurumsal işletmelere hizmet sunmanın yanı sıra büyük projelerde de yer aldıklarına dikkat çeken Caner İnceoğlu, “AVM’ler, oteller ve endüstriyel tesisler için iklimlendirme işlerini başarıyla gerçekleştiriyoruz. Enerji alanında da iddialıyız. Güneş panelleri ile enerji sistemleri kurulumu konusunda çalışmalar gerçekleştiriyoruz. 15 kişiye istihdam sağlıyoruz. Nazilli’de daha çok doğalgaz dönüşümü alanında faaliyet gösteriyoruz. Didim’de de ağırlıklı olarak iklimlendirme alanında faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Diğer ilçelerde de önemli projelerin çözüm ortağı oluyoruz. Türkiye’nin en büyük endüstriyel klima üreticisi olan Üntes’in Aydın desteğinin bizde olması sektörde çok büyük avantaj sağlıyor.” diye konuştu.

İLK YERLİ STRAFOR
CNC MAKİNESİNİ YAPTILAR

Üniversiteden mezun olduktan sonra kişisel olarak CNC üretmek için bir yola çıktığını belirten Caner İnceoğlu, 2009 yılında ilk yerli yazılım strafor kesme CNC makinesini yaptıklarını, daha sonraki süreçte yoğunluklarını iklimlendirme sektörüne kaydırdıklarını söyledi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ