05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

En özel günlerin ev sahibi: HASMAHAL

En özel günlerin ev sahibi: HASMAHAL

Hasmahal Kır ve Kış Bahçesi, 2011 yılından bu yana yüzde 100 müşteri memnuniyetiyle organizasyonlara ev sahipliği yapıyor.

Düğün, nişan, sünnet, lansman gibi her türlü organizasyona ev sahipliği yapan Hasmahal, en özel günlere profesyonel bir dokunuş katıyor. 24 yıldır iş hayatında olan Hasmahal Kır ve Kış Bahçesi sahibi Semih Sabuncu, 12 yıl boyunca yaptığı zeytinyağı fabrikası işletmeciliği ve zeytinyağı ticaretinin ardından Hasmahal’i kurdu. Efeler İmamoköy’de bulunan zeytinyağı fabrikası da halen İmamköy, Gölcük, Kayacık, Yılmazköy gibi mahallelerdeki üreticilere hizmet vermeye devam ediyor. 
HASMAHAL’İN ŞİFRESİ:
NEZAKET, DOĞALLIK, İLGİ

Hasmahal Kır ve Kış Bahçesi’nin 2011 yılının Ekim ayında yaptıkları ilk cemiyetleri ile kapılarını açtığını söyleyen Semih Sabuncu, “Hasmahal’de her şey doğal. Müşterilerimize birebir ilgi ve alaka gösteriyoruz. Bu da sektörde tercih edilmemizi sağlıyor. Sağlık problemim olmadığı takdirde 12 yıldır hiçbir cemiyetin başında bulunmamazlık yapmadım. Hasmahal’in şifresi, başarı sırrı bu: Nezaket, doğallık, birebir ilgi! Hasmahal Kır ve Kış Bahçesi’nin baş organizatörü ve 8 yıldır da baş aşçısıyım.” diye konuştu.

PROFESYONEL VE KALİTELİ EKİP

Hizmet sektörünün yalnız yapılmadığına ve kaliteli bir ekibe sahip olduğuna dikkat çeken Sabuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Babamın bir sözü var; İşverenlik yaparız ama patronluk yapamayız. Mesai arkadaşlarımızla, kendileri istemediği ve bir namus suçu olmadığı takdirde yollarımızı ayırmayız. Dededen babadan öyle gördük. Babası babamla, kendisi 15 yıldır benimle çalışan arkadaşlarımız var. Profesyonel ve kaliteli ekibimizle sadece cemiyetler değil, yurt dışı firmalarının da lansmanlarına organizasyonlarına ev sahipliği yapıyoruz. Aydın’ımızı en iyi şekilde temsil etmekten gurur duyuyoruz.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ