05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Diş Hekimi Altınyürek, modern teknolojiyle diş sağlığını yeniden tanımlıyor

Diş Hekimi Altınyürek, modern teknolojiyle diş sağlığını yeniden tanımlıyor

Diş sağlığında modern teknoloji uygulamalarının Aydın’daki öncü isimlerinden Diş Hekimi Samet Arda Altınyürek, diş hekimliğini geleneksel sınırlarının ötesine taşıyan bir vizyon ile Aydınlılara hizmet veriyor. 

Klinik uygulamalarında dijital diş hekimliği teknolojilerini benimseyen Diş Hekimi Samet Arda Altınyürek, hastalarına daha etkili, hızlı ve hassas tedavi imkanı sunuyor. Diş sağlığına modern bir dokunuş getiren Altınyürek, kliniğinde üç boyutlu yazıcılar, tarayıcılar ve dental mikroskoplar gibi son teknoloji cihazları kullanıyor. 
SON TEKNOLOJİ CİHAZLARLA
TEDAVİLERDE DEVRİM 

Aydın Genç İş İnsanları Derneği’nin tek diş hekimi üyesi olan Samet Arda Altınyürek; hastaların doğal görünümlü ve mükemmel uyumlu protez ve implantlar gibi diş restorasyonları elde etmesini sağlayan üç boyutlu yazıcılar, geleneksel alçı kalıpların yerini alarak hassas ölçülerle tedavi planlamasını hızlandıran ağız içi tarayıcılar ve özellikle kanal tedavileri gibi işlemlerde kullanılan, tedavi sırasında daha iyi görüntü sağlayan dental mikroskoplar gibi son teknoloji cihazları kullanarak özelleştirilmiş ve yüksek hassasiyetli diş sağlığı hizmeti sağlıyor.
Teknolojinin ve uzmanlığın birleşiminden kaynaklanan bu yenilikçi yaklaşım sayesinde hastalar daha iyi ve daha sağlıklı bir gülüşe kavuşurken, tedavi sürecini daha yakından takip edebilme imkanı ve tedaviye dahil olabilme fırsatı sunuyor. 
HASTALARIN BEKLEME
SÜRESİNDE HIZ VE KONFOR 

Hastaların geçici dişlerinin kliniklerinde üretilebildiklerine dikkat çeken Diş Hekimi Samet Arda Altınyürek, “Bu hastanın bekleme süresi anlamında çok ciddi bir avantaj ve konfor sağlıyor. Örneğin hastaya implant yapıldığında çok hızlı bir şekilde geçici dişlerini direkt burada yapabiliyoruz. İmplant yaptıktan sonra hasta klinikten çıkarken dişli olarak çıkabiliyor. Aynı gün biz o hastaya dişlerini geçici olarak yerleştirip bu şekilde uğurlayabiliyoruz. Bu tedavi bitimine varmadan hasta açısından bir fikir oluşturabiliyor. Hastalarımız da üretim aşamasına dahil olabiliyor.” dedi.
ALTINYÜREK’TEN DOĞRU BİLİNEN
YANLIŞLAR VE TAVSİYELER

Aydın Fen Lisesi’nin ardından İzmir Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden 2018 yılında mezun olduğunu söyleyen Altınyürek, mezun olduktan sonra Efeler İlçesi’nde açtığı kliniğinde 5 yıldır aktif olarak çalıştığını ifade etti. Diş hekimliği pratiğini çağdaş teknoloji ile buluşturmak için önemli adımlar attıklarına değinen Diş Hekimi Samet Arda Altınyürek, diş sağlığı konusunda da tavsiyelerde bulundu. Altınyürek, günde en az iki kez diş fırçalamayı, diş ipi kullanmayı ve altı ayda bir diş hekimine kontrol için gitmeyi tavsiye ederek, “Diş ipini mutlaka evde kendi ağız bakımımıza eklememiz lazım. Ayrıca diş taşı temizliğini de yaptırmalıyız. Bu uygulamanın dişe zarar verdiği yönünde yanlış bir algı var ne yazık ki. Dişte ciddi bir çürük varsa ve bu uygulama yapılırsa hasta sıkıntı yaşayabilir. Fakat sıkıntının sebebi diş taşı temizliği değil oradaki çürüktür. Rutin temizlemelerde diş taşının diş yüzeyinden uzaklaştırılması hiçbir şekilde dişe zarar vermez.” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ