05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Didim’in beyaz eşya ve mobilya lideri; ÇINAR

Didim’in beyaz eşya ve mobilya lideri; ÇINAR

Beyaz eşya ve mobilya sektöründe 2017 yılından bu yana faaliyet gösteren Çınar Limited Şirketi, Didim’in en büyük beyaz eşya ve mobilya firması olarak lider konumda.

 

Beyaz eşyada bayisi olduğu Arçelik markasının en yüksek satış oranını yakalayarak son üç yıldır Ege Bölgesi’nde birinciliği elinde tutan Didim Çınar Limited Şirketi, Didim Sigorta adıyla faaliyet gösterdiği sigorta sektöründe de konut poliçelerinde bölgede birinci sırada yer alıyor.
Didim’de beyaz eşya ve mobilya sektöründe 7 bin metrekare kapalı alana sahip 10 mağazada hizmet verirken, 3 yıl önce Muğla Yalıkavak’ta da bir mobilya mağazası açarak faaliyetlerini genişleten ve aile şirketi olarak yönetilen Didim Çınar Limited Şirketi, 40 kişiyi istihdam ederek bölgesine katkı sağlıyor. Beyaz eşyada Arçelik, mobilyada Ergül Mobilya ve İşbir Yatak, bahçe mobilyalarında Vitello markalarının bayisi olan Didim Çınar, aynı zamanda ev tekstilinde SAREV ve Porland Porselen ürünlerini Didimlilerle buluşturuyor.
HALI HARİÇ TÜM EV EŞYALARI
TEK ÇATI ALTINDA

Didim Çınar Limited Şirketi sahibi Yunus Emre Kaya, “30 yıldır Didim’deyiz. Daha önce inşaat sektöründe faaliyet gösteriyorduk. 2017 yılından itibaren beyaz eşya ve mobilya alanında aile şirketi olarak yeğenim Burak Odabaşı ile Didim’e hizmet veriyoruz. Müşterilerimize 10 mağazamızla her türlü ev eşyasını bulma imkanı sunuyoruz. Mağazalarımıza gelen konuklarımız halı hariç her türlü ev eşyasını tek çatı altında bulabiliyorlar. Ayrıca satış sonrasında da desteğimizi sürdürüyoruz, hiç bir müşterimizi geri çevirmiyoruz. Yılda on binden fazla müşterinin evine giriyoruz. Böylece Didim’deki sektörün yüzde 60’ına hakim bir konumdayız.” diye konuştu.

İş ortakları ve müşterileri ile güçlü ilişkilere sahip olan Didim Çınar Limited Şirketi, genç ve dinamik bir aile şirketi olarak, sektördeki lider konumunu koruyor. Şirket, müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımı ve geniş ürün yelpazesiyle bölgedeki vatandaşlara kaliteli beyaz eşya ve mobilya seçenekleri sunmaya devam ediyor.
YENİ YATIRIMLAR BODRUM’A

Bundan sonraki süreçte yeni yatırımlarını Bodrum’da yapmayı planı yaptıklarını belirten Çınar Limited Şirketi ortaklarından Burak Odabaşı ise, “Didim’deki faaliyetlerimizi sürdürürken, 3 yıl önde Muğla Yalıkavak’ta bir mobilya mağazası açmıştık. Önümüzdeki günlerde Bodrum’da bir Arçelik mağazası açarak yeni yatırımlarımızla Didim ile Bodrum bölgelerinde hizmet sunmaya devam edeceğiz. Müşteri memnuniyetine büyük önem veriyoruz. Her zaman işimizin başındayız.” dedi.

DİDİM SİGORTA DA ZİRVEDE
Didim Çınar Limited Şirketi, mobilya ve beyaz eşya sektörünün yanında ‘Didim Sigorta’ adıyla Anadolu Sigorta Acentesi olarak Didimlilere sigortacılık alanında da hizmet veriyor. Mobilya ve beyaz eşyadaki başarısını Didim Sigorta’da da sürdüren firma, konut poliçelerinde Anadolu Sigorta acenteleri arasında Ege Bölgesi’ndeki birinciliğe sahip.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ