05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Cam sektöründe 43 yıllık güven; Doğan Cam A.Ş.

Cam sektöründe 43 yıllık güven; Doğan Cam A.Ş.

Aydın’ın ilk cam işleme tesisi olarak 43 yıldır faaliyet gösteren Aydın Doğan Cam A.Ş., temper hattı ve çift cam üretimiyle Aydın ve çevre illerdeki firmalara cam tedariği sağlıyor.

Aydın Efeler’de 1980 yılında tek cam çerçeve işi yaparak cam sektöründeki faaliyetlerine başlayan Aydın Doğan Cam A.Ş., 2010 yılından itibaren cam işleme alanında da hizmet vermeye başladı. Doğan Cam A.Ş., cam işleme, temperli ve çift cam üretimi, perdahlama, kanal açma, ayna üretimi faaliyetlerine her yıl artan üretim kapasitesi ile devam ediyor.
Aydın’ın cam işleme sektöründe yenilikleri getiren, ASTİS Sanayi Bölgesi’ndeki 1.000 metrekarelik cam işleme tesisinde temper hattıyla yıllık 120.000 metrekarenin üzerinde üretim kapasitesine sahip olan Aydın Doğan Cam A.Ş., tüm ilçelerdeki plastik doğrama, mobilya, cam balkon, ısıtma ve soğutma sanayindeki firmalara cam tedariği sağlıyor.
ÇİFT CAM ÜRETİMİNE BAŞLADI
Baba mesleğini devam ettiren Aydın Doğan Cam A.Ş. sahibi Okan Aydemir, “Doğan Cam olarak sektörde yenilikleri takip eden, Aydın’a ilk cam işleme tesisi kuran firmayız. Bundan sonra da sektördeki ihtiyaçlara göre yatırımlarımıza ve gerektiğinde üretim kapasitesi artışımıza devam edeceğiz. Bu yıl da 200 bin dolarlık yatırım gerçekleştirdik. Standart camlara göre daha yüksek yalıtım sağlayan çift camların imalatına başladık. Çevre illerdeki firmalara da cam tedariğine başladık. Son yıllarda cam tedariğinde dünya genelinde yaşanan bir kriz var. Biz bu zor süreçte elimizden geldiği kadar müşterilerimize cam tedariğini, en uygun şekilde sağlamaya çalıştık, sağlamaya da devam edeceğiz” dedi.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ