05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Arçelik’in Efeler’deki yeni adı; Aydın Merkez Dayanıklı Tüketim Malları

Arçelik’in Efeler’deki yeni adı; Aydın Merkez Dayanıklı Tüketim Malları

İş dünyasının önemli isimleri Gökhan Pehlivan ve Regaip Sarı, AYGİAD’da yakaladıkları dostluklarını iş birliğine dönüştürerek yeni girişimleri Aydın Merkez Dayanıklı Tüketim Malları’nı Aydınlılarla buluşturdu.

Aydın Merkez Dayanıklı Tüketim Malları, Arçelik bayiliği ile beyaz eşya ve ısıtma soğutma sistemlerinin Aydın’daki yeni oyuncusu olma hedefiyle yola çıktı. Beyaz eşya alanında müşterilerine zengin bir ürün yelpazesi sunan Aydın Merkez Dayanıklı Tüketim Malları, Arçelik’in bünyesindeki; güneş panelleri, VRF sistemleri, ısı pompası sitemleri ile inşaat taahhüt projelerinde de bulunarak kentteki beyaz eşya sektörüne yeni bir soluk getiriyor.

Müşteri odaklı yaklaşımlarıyla sektöre değer katan ortaklık hakkında konuşan Gökhan Pehlivan, “Değerli dostum Regaip Sarı ile birlikte Efeler Zafer Meydanı’nda çok güzel bir lokasyonda Aydın Merkez Dayanıklı Tüketim Malları olarak Arçelik bayiliği işimize başladık. Aydın’ımızda beyaz eşya sektörünün vazgeçilmez ismi olmaya adayız. Kentimize hayırlı olsun” dedi.

YENİLENEBİLİR ENERJİ
VE VRF SİSTEMLER

Beyaz eşyanın yanı sıra yeni nesil kurumsal çözümler de sunan Arçelik’in yenilenebilir solar enerji, konut ve işletmelere uygun elektrikli araç şarj istasyonları ve VRF Klima Sistemleri alanında da faaliyet gösterecek olan Aydın Merkez Dayanıklı Tüketim Malları firması, konutlardan alışveriş merkezlerine, üretim tesislerinden iş merkezlerine ve otellere kadar her ölçekte proje için anahtar teslim hizmetler sunmaya hazırlanıyor. Firma güneş enerjisinden elektrik üretimi alanında keşif, mühendislik, uygun paket seçimi, kurulum, izin sürecinin takibi, sistem izleme ve bakım hizmetlerini müşterilerine sunacak.

SEKTÖR AYDIN DERGİSİ’Nİ
OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ