05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Türkiye’nin eşsiz doğasından bir şifa kaynağı; Akdoruk Doğal Kaynak Suyu

Türkiye’nin eşsiz doğasından bir şifa kaynağı; Akdoruk Doğal Kaynak Suyu

Türkiye’nin eşsiz coğrafyasında, doğanın armağanlarından biri olan Akdoruk Doğal Kaynak Suyu, International Taste Institute Üstün Lezzet Ödülü ile taçlandırıldı. 

Uzun yaşam şehri Nazilli’nin bin 600 metre rakımlı yaylalarından, kendi doğal akışıyla ve hiçbir dış etkiye maruz kalmadan çıkan bu kıymetli su, ülkenin en kaliteli ve yumuşak sularını içinde barındırıyor. Aksüt Grup kuruluşu olan Akdoruk Doğal Kaynak Suyu, yerleşim birimlerinden ve sanayi alanlarından uzak olması sayesinde insan ve çevre kirliliği faktörlerinden tamamen uzak bir şekilde doğuyor. Aksüt A.Ş. Genel Müdürü Murat Aksüt, “Her damlasında hissedilen doğal yumuşaklık, Akdoruk’u benzersiz kılıyor.” dedi.
DOĞAYA SAYGILI, ÇEVREYE DUYARLI

Kaliteli üretimin ötesinde, marka olarak doğaya saygılı ve sürdürülebilir bir taahhütte bulunan Akdoruk Doğal Kaynak Suyu, üretim süreçlerinde doğayı korurken tasarruf eden, geri dönüşüme katkı sağlayan, sıfır atık belgesine sahip ve çevreye duyarlı bir yaklaşım benimsiyor. Ambalajlarını geri dönüştürülebilir malzemelerle tasarlayarak, doğanın dengesine saygı gösteren yüksek dolum kapasiteli Akdoruk; hijyen ve saflığın korunmasını ilke ediniyor. Yenilikçi üretim süreçlerinin modern teknolojiyle donatıldığı tesisinde, suyun doğal lezzetini ve berraklığı korunurken, ürünlerin tüketiciye en üst düzeyde sağlık güvencesiyle ulaşması sağlanıyor.

ÜRETİM SÜREÇLERİ BİLİMSEL
TİTİZLİKLE DENETLENİYOR

En son teknolojik gelişmelerle donatılan Akdoruk tesisinde üretimin her aşamasında; suyun saflığı, lezzeti ve sağlığı en üst düzeyde güvence altına alınıyor. Akdoruk Doğal Kaynak Suyu’nun üretim süreçleri laboratuvarlarında titizlikle kontrol edilirken, yüksek kalite standartlarında üstün bir içim deneyimi sunma hedefiyle bilimsel titizlikle denetleniyor.

SEKTÖR AYDIN DERGİSİ’Nİ
OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ