05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Şehrin tek matbaa malzemeleri toptancısı; Akel Ticaret

Şehrin tek matbaa malzemeleri toptancısı; Akel Ticaret

Müşterilerine geniş bir yelpazede matbaa malzemelerini toplu olarak tedarik eden Akel Ticaret, Aydın’ın tek matbaa malzemeleri toptancılığı yapan firması olarak 19 yıldan bu yana sektördeki konumunu koruyor.

1999 yılında adım attığı sektörde, 2004 yılında kendi işyerini açan Akel Ticaret Matbaa Malzemeleri sahibi İlyas Kılıç, Aydın ve ilçelerinin yanı sıra, Denizli ve Muğla’da faaliyet gösteren matbaaların tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Üç ildeki 100’ün üzerinde matbaaya; baskı kağıtları, mürekkep, ofset baskı malzemeleri gibi matbaa malzemeleri tedarik eden Akel Ticaret, davetiye bayiliği de yapıyor. Erdem Davetiye’nin Aydın ve Muğla bayisi olan Akel Ticaret Matbaa Malzemeleri, sektörde söz sahibi olan 10’a yakın markanın da bayiliğini sürdürüyor.
ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞMA
7/24 ÜRÜN TEDARİKİ

Akel Ticaret, çözüm odaklı çalışma sistemi ve uyguladığı kriz yönetimiyle de 7 gün 24 saat hizmet ediyor. Bu durumun sektörde tercih sebebi olduğunu ifade eden İlyas Kılıç, “Gece gündüz fark etmeksizin müşterilerimize ürün tedarik ediyoruz. Matbaaların acil kağıt, mürekkep gibi malzeme ihtiyaçları olduğunda saat kaç olursa olsun işyerimizi açıp istedikleri ürünlerin tedarikini sağlıyoruz. Bayisi olduğumuz ve çalıştığımız tüm markalar alanında önde gelen, kaliteli ve tanınır markalardır. Önümüzdeki süreçte de müşteri portföyümüzü koruyarak, en iyi hizmeti sağlamak için her daim işimizin başındayız.” diye konuştu.

SEKTÖR AYDIN DERGİSİ’Nİ
OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ