05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Oto Şükrü, 32 bin çeşit ürünle Türkiye’nin yedek parça tedarikçisi

Oto Şükrü, 32 bin çeşit ürünle Türkiye’nin yedek parça tedarikçisi

Renault ve Dacia marka araçların yedek parça tedarikçisi Oto Şükrü, 32 bin çeşit ürün ile sektöründe Aydın’ın yanı sıra çok sayıda ilin yedek parça tedarikçisi konumunda.

Aydın Efeler 2. Sanayi Sitesi’nde 1986 yılında babası Şükrü Sarı’nın açtığı işyerini 2001 yılında devralan Regaip Sarı, 37 yıllık bir tecrübe ile yedek parça firmasını önemli bir noktaya taşıdı. Regaip Sarı, kentin en eski firması olmanın artılarından birini de; İzmir, Muğla, Denizli gibi çevre illerde dahi bulunamayan yedek parçaların envanterinde yer alması olarak gösteriyor. Çevre illere her gün ürün gönderdiklerini belirten Oto Şükrü Yedek Parça firması sahibi Regaip Sarı, “En büyük gücümüz ürün çeşitliliğimiz ve güvenilirliğimiz” dedi.
HEDEF TÜM MARKALARIN KAPORTA
YEDEK PARÇALARINI TEDARİK ETMEK

Kritik parça olarak adlandırdığı, bölgede az veya hiç bulunmayan oto yedek parçalarının kendi bünyelerinde bulunduğunu ifade eden Regaip Sarı, bu yıl bayrağı oğlu Şükrü Enis Sarı’ya devrettiğini belirtti. Otomotiv Mühendisi Şükrü Enis Sarı, yeni yatırım planlarıyla ilgili şöyle konuştu:

“İleriki yıllarda tüm marka araçların sadece kaporta üzerine yedek parçalarını tedarik etmeyi planlıyoruz. Bu gelecek hedefimiz çünkü elektrikli araç kullanımı artacak ve biz de yenidünyaya ayak uydurarak çok kapsamlı bir kaporta yedek parça işini önümüzdeki yıllarda faaliyete geçirmeyi hedefliyoruz. Sadece perakende değil, sigorta şirketlerinin de en büyük tedarikçisi olmayı planlıyoruz.”

TOPTAN YAĞ SATIŞI DA VAR
Yedek parçada olduğu gibi toptan yağ satışında da iddialı olduklarını belirten Regaip Sarı, Elf, Castrol, Petrol Ofisi marka yağların toptan satışını yaptıklarını söyledi. Ayrıca yedek parça sektöründe önemli bir marka olan Karland’ın da Aydın bölge bayisi olduklarını ifade etti.

SEKTÖR AYDIN DERGİSİ’Nİ
OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ