05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Kızılkaya Ticaret 55 yıldır Aydın’a hizmet veriyor

Kızılkaya Ticaret 55 yıldır Aydın’a hizmet veriyor

Tüp gaz ve beyaz eşya sektöründe 55 yıldır Aydın’da hizmet veren Kızılkaya Tüp Gaz Dağıtım Limited Şirketi, 2 yıl önce adım attığı Sendeo Kargo acenteliği ile hizmet ağını genişletti.

Kızılkaya Ticaret, 1968 yılında dede Cemal Kızılkaya’nın girdiği tüplü gaz sektöründe yarım asrı aşkın tecrübesiyle üçüncü kuşak aile işletmesi olarak faaliyetini sürdürüyor. 10 yıl önce babası Abdullah Kızılkaya’dan mesleği devralan Kaan Kızılkaya, ağırlıklı olarak devam eden Aygaz bayiliği yanında beyaz eşya sektöründe de omuzladığı bayrağı ileriye taşımaya devam ediyor. 1995 yılında beyaz eşya sektörüne giren Kızılkaya Ticaret, 8 yıldır da Arçelik bayiliği yapıyor. Perakende olarak çok sayıda müşteriye hizmet veren Kızılkaya Ticaret’in, Arçelik’in marka değeriyle birlikte satışları da katlanarak devam ediyor.
“MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ TEMEL İLKEMİZ”

“Beyaz eşya sektörü nüfus artışına bağlı olarak sürekli büyüyen bir pazar. Arçelik markası da kaliteden ödün vermeyen, müşteri memnuniyetini her zaman ilk sıraya koyan köklü bir firma. 8 yıldır Arçelik ürünlerini müşterilerimiz ile buluşturuyor, güler yüzlü hizmet ve müşteri memnuniyeti ilkelerine kökten bağlı olduğumuz için istikrarlı büyümemizi sürdürüyoruz” diyen Kaan Kızılkaya,  yıllardır devam ettirdiği Arçelik bayiliğinin yanı sıra sürdürdüğü Aygaz bayiliği hakkında da bilgiler verdi.

Kaan Kızılkaya, Aygaz bayiliğine ilişkin Efeler’de 4, Çine’de 1 şubelerinin bulunduğunu ve 20 kişiye istihdam sağladıklarını belirterek, “Yürütmekte olduğumuz Aygaz bayiliğinde de hizmet ağımızı ve araç filomuzu sürekli geliştirerek hem perakende, hem de toptan hizmet alımı yapan 10 binin üzerinde müşterimize zamanında ve güvenilir hizmet sunuyoruz.” Dedi.

SENDEO KARGO İLE HIZLI BİR İVME YAKALADILAR

2 yıldan bu yana Aygaz’ın inovasyon projesi içinde yer alan Sendeo Kargo acenteliğini sürdürdüklerini belirten Kaan Kızılkaya, yeni girişimleri Sendeo Kargo ile ilgili de şöyle konuştu:

“Sendeo Kargo’nun, diğer kargo şirketlerine göre daha farklı, yenilikçi ve şubesiz bir sistemi var. Ortaklar’dan Köşk’e kadar Sendeo Kargo olarak dağıtım hizmetlerimiz devam ediyor. Şu anda 6 araçla hizmet veriyoruz. Sendeo yeni olmasına rağmen çok hızlı bir ivme yakaladı ve katlanarak büyüyor. Geleneksel kargoya göre şubesiz sistem olduğu için, kargolarını çok fazla el değiştirmeden, aracısız, daha hızlı bir şekilde müşterilerimize ulaştırmış oluyoruz.”

SEKTÖR AYDIN DERGİSİ’Nİ
OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ