05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

İngiliz Kültür, öğrencilerine eğlenceli öğrenme deneyimi sunuyor

İngiliz Kültür, öğrencilerine eğlenceli öğrenme deneyimi sunuyor

Aydın’da yabancı dil eğitiminin öncüsü İngiliz Kültür Dil Kursları ve Anaokulları, İngilizce öğrenimini yeniden tanımlıyor.

İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursları’nın Aydın’daki Kurucuları İbrahim – Kezban Kaya, dil eğitimine olan tutkularını 2001 yılında İstanbul Kadıköy’de ilk şubeleriyle hayata geçirdi. 2014 yılında da Aydın İngiliz Kültür’ü hizmete açan Kaya çifti,  İngiliz Kültür Dil Kursları’nın çok erken yaşta dile maruz bırakarak öğrenime odaklanan özel eğitim programıyla, anaokulundan itibaren binlerce öğrencisine dilin gücünü keşfetme fırsatı sunuyor.
YABANCI EĞİTMENLERLE
KONUŞMA ÖNCELİKLİ ÖĞRENME

İngiliz Kültür, yabancı dil öğrenimini sadece bilgi aktarmakla sınırlamayıp, aynı zamanda öğrencilerin konuşma öncelikli dil pratiği yapmalarına önem veriyor. 08.00-18.00 saatleri arasında hizmet veren İngiliz Kültür’ün 3-6 yaş gruplara özel yapılanması Kids Aloud İngilizce Anaokulu’nda; hem İngilizce hem de anaokulu öğretmeni olmak üzere bir sınıfta iki öğretmenle çocuklara İngilizce’yi öğretmekten öte yaşatıyor. Asıl meslekleri öğretmenlik olan Türk ve yabancı eğitmenlerden oluşan eğitim kadrosunun kalitesini sürekli koruyan İngiliz Kültür, mezuniyet sertifikası ile öğrencilerine dil yeterliliği belgesi sunuyor ve böylece uluslararası seyahatlerde ve üniversite başvurularında avantaj sağlıyor. Şirket, aynı zamanda kurumsal firmalara da eğitimler vererek iş dünyasında dil yeterliliğini artırmaya katkı sağlıyor.

YILDA 2 BİN 500 ÖĞRENCİYE EĞİTİM

100’e yakın şubede yıllık 200 bine yakın öğrenci mezun eden İngiliz Kültür, Aydın’da da yılda yaklaşık 2 bin 500 öğrenciye eğitim veriyor. Kuşadası’nda da yatırım yapmayı planlayan Aydın İngiliz Kültür Dil Kursu Kurucusu İbrahim Kaya, “Aydın bölgesinde bulunan üç dil kursu ve bir anaokulu ile hizmet veriyoruz. Ayrıca, Kuşadası’nda yeni bir şube açma planımız var. Büyük İngiliz Kültür ailesinin bir parçası olarak, genel İngilizce eğitimlerimizin yanında akademik sınav eğitimleri de vermekteyiz. İELTS, TOEFL gibi uluslararası sınavlara ve Proficiency (hazırlık atlama) sınavına hazırlık programlarımızla öğrencilerimizin hizmetindeyiz. Tüm bunların yanında özel kurslar ve anaokullarında öğretmenlik yapabilmeyi sağlayan Tesol İngilizce Öğretmenliği sertifika programı da vermekteyiz.” diye konuştu.

SEKTÖR AYDIN DERGİSİ’Nİ
OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ