05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Hazer İnşaat, beyaz eşya yetkili servisi ile Türkiye’de ilk 5’te

Hazer İnşaat, beyaz eşya yetkili servisi ile Türkiye’de ilk 5’te

Beyaz eşya yetkili servisi olarak 2004’ten bu yana yılda 50 binden fazla müşterinin hayatına dokunan Yılmaz Hazer İnşaat Dayanıklı Tüketim Malları Limited Şirketi, 2014 yılında adım attığı inşaat sektörüyle birlikte Aydın’a iki farklı sektörde hizmet veriyor.

Aydın’ın çok sayıda ilçesine Bosh, Siemens ve Profilo Yetkili Servisi olarak hizmet veren Yılmaz Hazer İnşaat Dayanıklı Tüketim Malları Limited Şirketi, yüksek müşteri memnuniyetiyle sektöründe her yıl Türkiye genelinde ilk sıralarda yerini alıyor. Yılmaz Hazer’in sahibi olduğu firma, hem beyaz eşya yetkili servisi, hem de inşaat alanında profesyonel kadrosuyla Aydınlılara hizmet veriyor.
İNŞAAT SEKTÖRÜNDE
YATIRIMLARINA DEVAM EDİYOR

Tıpkı beyaz eşya alanında olduğu gibi yaptığı inşaatlarda da satış sonrası hizmete devam ederek müşterilerinin yanlarında olduklarını belirten şirket sahibi Yılmaz Hazer, kentteki yatırımlarıyla ilgili şöyle konuştu:

“İnşaat sektörüne girdiğimiz 2014 yılından bu yana yaklaşık 120 dairenin yapımını tamamladık. Çok yakın zamanda Efeler İlçesi Tepecik Bulvarı’nda 50 dairelik bir site inşaatını teslim ettik. Şu anda 2+1 şeklinde 8 daireli bir inşaat yapmaktayız. 1+1, 2+1, 3+1 ve villa gibi çeşitli projelere adımızı yazdırdık. İşlerimizde asla ‘Yapalım, çekilelim’ tutumunda olmadık. Tıpkı beyaz eşyada olduğu gibi inşaatlarımızda da satış sonrası hizmetlerimize devam ettik ve müşterilerimizin her zaman yanlarında olduk. En büyük gururumuz; bugüne kadar temas ettiğimiz hiçbir müşterimizden olumsuz geri dönüş almamak. Artık çocuklarım Erkan ve Serkan Hazer de işin başına geçiyor. İnşaat sektöründe yeni projelerimiz var. Şehirdeki ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNDE
TÜRKİYE’DE İLK 5’TE

Beyaz eşya yetkili servisi hizmetleri hakkında da bilgiler veren Hazer, “Türkiye’de markalarımızın yaklaşık 360 servisi var. Bu nedenle servisler arasında çok fazla rekabet var. Uzun yıllardır Türkiye genelinde ilk 10 servis içindeyiz. Müşteri memnuniyetinde yüzde 98 üzerindeki hedefimizi koruyoruz. 2008-2010 yılları arasında 2 kez Türkiye birinciliğimiz var. Birçok ikincilik ve üçüncülüklerimiz var. Beyaz eşya servisi alanında 2023’ün ilk 6 ayında Türkiye genelinde 5’inci sıradaydık. Hizmet içi eğitime çok önem veren bir şirketiz. Ne mutlu ki bu da bize başarının kapısını açmaya devam ediyor” dedi.

SEKTÖR AYDIN DERGİSİ’Nİ
OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ