05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Güleçoğlu tarım ve gıdada 15 yılı geride bıraktı

Güleçoğlu tarım ve gıdada 15 yılı geride bıraktı

İnşaat sektöründe önemli projelere imza atan Güleçoğlu İnşaat Gıda Tarım Limited Şirketi, 15 yıldır Sultanhisar Salavatlı’daki zeytinyağı fabrikası ile bölgedeki üreticilere hizmet veriyor. Kendi arazilerinde zeytin ve incir üretimi de yapan şirket, ihracata hazırlanıyor.

İnşaat sektöründeki güçlü duruşunun yanı sıra tarım ve gıda sektöründe de önemli bir potansiyel Güleçoğlu Gıda İnşaat Tarım Limited Şirketi, Sultanhisar Salavatlı bölgesindeki arazilerinde zeytin ve incir üretimi gerçekleştirerek, bölgenin zeytin ve zeytinyağlarını ihracat yapan uluslararası firmalara tedarik ediyor. 2008 yılında faaliyete geçen Kontinü Sistem Zeytinyağı Fabrikası ile bölgesinde marka haline gelen Güleçoğlu, zeytinyağı üretiminde 15 yıldır üreticilere hizmet veriyor. İnşaat sektöründeki 25 yıllık deneyimini tarım ve gıda alanına taşıyan firma; Salavatlı, Sultanhisar, Köşk ve Umurlu bölgelerindeki üreticilere kaliteli hizmet sunarak bölgesel kalkınmaya da katkıda bulunuyor.
GÜLEÇOĞLU VE ACHARAKA
MARKALARIYLA SATIŞ YAPIYORLAR
Güleçoğlu Gıda İnşaat Tarım Limited Şirketi’nin ortaklarından Erkan Güleçoğlu, yaptığı açıklamada, “İnşaat sektöründeki başarılarımızı tarım ve gıda sektöründe de sürdürmekten büyük mutluluk duyuyoruz. 15 yıldır faaliyette olan bin 300 ton zeytinyağı üretim kapasitesine sahip tesisimizle bölgeye ekonomik katkı sağlıyor, aynı zamanda zeytin ve zeytinyağlarını uluslararası alanda faaliyet gösteren firmalara tedarik ediyoruz. Kendi markalarımız Güleçoğlu ve Acharaka ile perakende ve toptan satışlar gerçekleştiriyoruz.” dedi.
SIRADA İNCİR İHRACATI VAR

Güleçoğlu Gıda İnşaat Tarım Limited Şirketi olarak kendilerine ait arazilerde 2 bin 800 civarında incir ağacına ve bin 200’ün üzerinde zeytin ağacına sahip olduklarını belirten Erkan Güleçoğlu, zeytin üretimi yaparken, mor incir dikimiyle tarım portföylerini genişlettiklerini söyledi. Güleçoğlu, yaklaşık 2 yıl sonra ilk incir hasadını gerçekleştirerek devamında ihracata başlamayı hedeflediklerini söyledi.
ÇEYREK ASIRDA
BİN KONUTA İMZA ATTILAR
1998 yılından bu yana Aydın’da önemli konut projelerine imza atan Güleçoğlu İnşaat, çeyrek asırda bine yakın konutu Aydın’a kazandırdı. Güleçoğlu İnşaat olarak son projeleri olan Erbeyli’deki Free Life Vilları’nın inşaatını tamamladıklarını belirten Güleçoğlu, 2024 yılında yeni bir projeye daha başlamayı planladıklarını ifade etti.

SEKTÖR AYDIN DERGİSİ’Nİ
OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ