05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Ford Zafer Otomotiv 37 yaşında

Ford Zafer Otomotiv 37 yaşında

Otomotiv sektörünün köklü firması Ford Zafer Otomotiv, 37’nci yaşını kutluyor.  Birçok kez Aydın’da pazar lideri olan Zafer Otomotiv, yılda 10 bine yakın araca servis hizmeti veriyor.

1986 yılında Şener Pehlivan tarafından kurulan Zafer Otomotiv, 1992 yılından bu yana Ford Otosan Aydın Bayii olarak, Aydın ve çevre illere Ford marka araçların satış, servis ve yedek parça hizmetini sunuyor. 37’nci yılında yenilediği 7 bin metrekare kapalı alana sahip modern tesisinde, 60 personeli ile müşterilerine kaliteli hizmet sağlayan Zafer Otomotiv, yıllık yaklaşık 10 bin araca servis hizmeti veriyor. Binlerce sıfır ve ikinci el araç satışı gerçekleştirirken müşteri memnuniyetine büyük önem veren Zafer Otomotiv, sektördeki 37’nci yılında kalite standartlarından ödün vermeyen, güvenilir bir firma olarak öne çıkıyor.

YERİNDE SERVİS UYGULAMASI

7 gün 24 saat müşterilerinin hizmetinde olmalarını başarılarının temel nedenlerinden biri olarak gösteren Zafer Otomotiv Genel Müdürü Gökhan Pehlivan, yeni bir uygulamayla da müşteri hizmetlerini bir üst seviyeye taşıdıklarını belirtti. Pehlivan, “Servis ihtiyaçlarını müşterilerimizin bulunduğu yere giderek yerinde servis aracımızla karşılıyoruz. 2022 yılında başlattığımız yeni hizmetimiz ile yoğun ilgi topladık. Bu uygulamamız, özellikle periyodik bakımlarda yoğun talep görüyor. Ayrıca Ford Yetkili Servisi olarak, profesyonel ekibimizle yılda 10 bine yakın araca servis hizmeti veriyoruz. Ford’u tercih eden ve bizlere güvenen müşterilerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

2 DÖNEM AYGİAD BAŞKANLIĞI YAPTI

2010 yılından bu yana Aydın Genç İş İnsanları Derneği (AYGİAD) üyesi olan Gökhan Pehlivan, iki dönem AYGİAD başkanlığı yaptı. Pehlivan, başkanlığı döneminde AYGİAD ile çok sayıda girişimde bulunarak, şehrin ekonomik ve kültürel gelişimi için projelere de imza attı.
OSCAR KARAVAN İLE
KARAVAN İMALATINA BAŞLADI
Zafer Otomotiv Genel Müdürü Gökhan Pehlivan, 2021 yılında yeni bir girişimde bulunarak ‘Oscar Karavan’ markasıyla karavan imalatına start verdi. Ticari araçları motokaravanlara dönüştüren Oscar Caravan, alanında uzman ekibi, kendine özgü tasarımları ile karavan sektöründe modern ve pratik çözümlerle dönüşümler gerçekleştiriyor. Oscar Caravan, aynı zamanda karavan sektörüne yedek parça ve aksesuar hizmeti de veriyor.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ