05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Başkan Ülken, AYGİAD’ın TOBB’daki gururu

Başkan Ülken, AYGİAD’ın TOBB’daki gururu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Aydın’ın en köklü iş dünyası sivil örgütlenmelerinden biri olan Aydın Genç İş İnsanları Derneği’nin üyesi olarak, Aydın’ı ülkede gururla temsil ediyor. 

 

Aydın Genç İş İnsanları Derneği’nin (AYGİAD) önemli değerlerinden biri olan Aydın Ticaret Odası Başkanı (AYTO) Hakan Ülken, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyeliği, TOBB Genel Kurul Delegeliği, TOBB Ticaret Odaları Konseyi Başkan Yardımcılığı ve İstanbul Dünya Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Üyeliği gibi önemli görevlerde bulunarak bölge ekonomisine değer katıyor.

AYGİAD’ın içinde bulunmaktan onur ve gurur duyduğunu ifade eden AYTO Başkanı Hakan Ülken, “Yıllardır Aydın Genç İş İnsanları Derneği’nin içindeyim. Odamızdaki yapılanmamızın en önemli yapı taşlarından biri de Aydın Genç İş İnsanları Derneği. Şimdi olduğu gibi önceki dönemlerde de dernek başkanları ve dernek içindeki kaliteli iş insanları Aydın Ticaret Odamızda da görev yapıyor. Bu nedenle 30’uncu yıl bizim için, Aydın için çok kıymetli. Aydın ekonomisine katkı koymak için el birliğiyle çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.
AYDIN’A VE ÜLKE EKONOMİSİNE DEĞER KATIYOR

Çevre Mühendisi olan Hakan Ülken kendi alanında mühendislik, laboratuvar ve inşaat sektörlerinde de hizmet veriyor. Pisagor Çevre Mühendislik firmasının Türkiye’de çok önemli bir konumda olduğuna değinen Ülken, “Mühendislik firmamız sektörde lider. Laboratuvarımız da Aydın’da lider. Ayrıca Türkiye’de ilk 10 firma içinde. Kendi ticari hayatımızla da hem mühendislik, hem laboratuvar, hem de inşaat sektörlerinde faaliyet göstermeye, ilimize ve ülkemize katkı koymaya gayret ediyoruz.” diye konuştu.
AYDIN TİCARET ODASI’NIN
BÜYÜK BAŞARISI

Öte yandan Aydın Ticaret Odası’nın çalışmaları, uluslararası alanda da taçlandı. AYTO, 28 ülkenin oluşturduğu Asya-Pasifik Ticaret ve Sanayi Odaları Konfederasyonu (CACCI) tarafından, iline ve üyelerine yönelik yaptığı hizmetlerle Asya-Pasifik Bölgesi’nin ‘En İyi Odası’ seçildi.
Vizyoner projelerle üyelerinin hizmetinde bulunmaya devam edeceklerini belirten AYTO Başkanı Ülken, şunları söyledi:
“Bu gurur, üyelerimizin, Aydın’ımızın ve ülkemizin kısacası hepimizin gururudur. Bu ödülün arkasında sonsuz bir emek var. AYTO Yönetim Kurulu’muzun, Meclis’imizin, Genel Sekreteri’mizin ve AYTO personelimizin emeği, inancı ve çabası var. Göreve geldiğimiz günden bu yana AYTO Yönetimi olarak üyelerimizin ticari hayatlarının gelişmesi ve kente değer katmak için birçok girişim ve projeyi hayata geçirdik. TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’nun göreve gelmesinden sonra, oda ve borsalarımız da Rifat Bey’in vizyonuyla harekete geçti ve atılan bütün tohumlar ne mutlu ki başarılı çalışma ve projelere dönüştü. Bugün burada almış olduğumuz ödül de, üyelerimize sunduğumuz hizmet ve projelerimizin uluslararası çapta görünür ve fark edilir hale geldiğinin bir göstergesidir.”

SEKTÖR AYDIN DERGİSİ’Nİ
OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ