05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Uzunlar Tarım her geçen gün büyüyor

Uzunlar Tarım her geçen gün büyüyor

Çine’de faaliyet gösteren Uzunlar Süt ve Süt Ürünleri Gıda, Tarım, Hayvancılık, Petrol Ürünleri, Nakliye, Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi, Çine halkına üç koldan hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyor. Her geçen gün büyümeye devam eden firma, petrol istasyonu satın aldı ve süt toplama merkezi yatırımını hizmete geçirdi.  

Uzun yıllar Çine’de canlı hayvan alım ve satımı yapımı yapan Uzunlar Tarım, 2007 yılında yem sektörüne girdi ve 16 yıldır Çine çiftçisine hizmet veriyor. Yatırımlarını Çine’ye yapan firma, Çine Cumhuriyet Mahallesi’nde petrol istasyonu satın aldı ve Yolboyu Mahallesi’ne süt toplama merkezi kurdu.

Firmanın yatırımları hakkında bilgi veren Uzunlar Gıda, Tarım, Hayvancılık, Petrol Ürünleri, Nakliye, Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi sahipleri Mehmet Eraslan ve Kadir Eraslan, “2007 yılından bu yana yem, un ve hayvansal gıda satışı yapıyoruz. Ailecek yaptığımız işimiz yeni nesille, eskilerin ışığında büyümeye devam ediyor. Yem sektöründe 16 yılımızı tamamladık. Güven ve itibar ile büyümeye devam ediyoruz. Firma olarak da üreticilerimizin her zaman yanındayız. Bu yıl içerisinde Cumhuriyet Mahallesi’nde faal olan bir benzin istasyonunun devir aldık. Yolboyu Mahallesi’nde 6 dönümlük bir arazi satın alarak yatırım yaptık. Bunun 2 dönümlük alanını kapattık. 2021 yılında inşaatını bitirdiğimiz süt toplama merkezini hizmete geçirdik. Süt toplama merkezindeki hedefimiz önümüzdeki yıllarda burada topladığımız sütü mamule dönüştürmek ve ulusal firmaların tedarikçiliğini yapmak. Firma olarak yem, petrol ve süt alanında ilçemiz çiftçisine üç koldan hizmet vermenin gururu içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.
Şuanda bünyelerinde 25 kişi istihdam sağladıklarını söyleyen Eraslan, Çine’ye yatırım yapmaktan çok mutlu olduklarını da sözlerine ekledi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ