05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Selçuklu İnşaat’tan 4 yeni proje

Selçuklu İnşaat’tan 4 yeni proje

Efeler Mimar Sinan Mahallesi’nde Selçuklu Villaları’nın inşaatını sürdüren Selçuklu İnşaat, Efeler ve Kuşadası ilçelerinde konut, yazlık villa ve ticari amaçlı dükkan gibi 4 yeni inşaat projesi ile yatırımlarına devam ediyor.  


2015 yılında inşaat sektöründe hizmete başlayan Selçuklu İnşaat, bugüne kadar Efeler ve Kuşadası ilçelerinde daire, villa, yazlık villa, ticari dükkan gibi farklı birçok projeye imza attı. Her ihtiyaca yönelik proje çalışmalarını sürdürdüklerini açıklayan Selçuklu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Birtan Ak, 4 ayrı lokasyonda 80 daire ve 12 villa inşaatının aynı anda tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

SELÇUKLU VİLLALARI,
MİMAR SİNAN’DA İNŞA EDİLİYOR

Selçuklu İnşaat’ın 53 villadan oluşan Mimar Sinan Mahallesi Ali İhsan Paşa Bulvarı’ndaki Selçuklu Villaları projesinin 12 villalık 1. Etap inşaatı devam ediyor. Modern mimarisi ile 6+1 tripleks villalardan oluşan Selçuklu Villaları, 410 metrekare kapalı kullanım alanına sahip. Her bir villada bağımsız ısıtmalı havuz, Control4 akıllı ev sistemleri, asansör, şömine, kış bahçesi gibi birçok ayrıcalıklar, Selçuklu Villaları’nı bulunduğu bölgede öne çıkarıyor.

YENİLENEBİLİR ENERJİ ALTYAPISINA SAHİP

Selçuklu Villaları’nın yaşam alanı ayrıcalıklarının yanı sıra en önemli özelliklerinden biri de yenilenebilir enerji (GES) altyapısı ile inşa edilen bir proje olması. Son dönemde müstakil konutlarda GES ile elektrik üretiminin artmasından dolayı Selçuklu Vilları’nın elektrik altyapısı da GES’e uygun şekilde inşa ediliyor.

PROJELER 2023’TE TAMAMLANACAK
Yapımı devam eden ve önümüzdeki günlerde başlayacakları yeni projeleri hakkında bilgi veren Selçuklu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Birtan Ak, şunları söyledi:
“Daire, villa, yazlık villa, ticari dükkan gibi her ihtiyaca ve her bütçeye uygun farklı yapıda projeleri hayata geçiriyoruz. Bugüne kadar Efeler ve Kuşadası ilçelerinde konut projelerine imza attık. Firmamızın hali hazırda Efeler’de 4 ayrı lokasyonda 80 daire ve 12 villadan oluşan inşaat projeleri aynı anda devam ediyor. Mimar Sinan Mahallesi Ali İhsan Paşa Bulvarı üzerinde toplam 53 villadan oluşan Selçuklu Villaları projemizin 1. Etap inşaatı devam etmektedir. 12 adet villadan oluşan ilk etabı 2022 yılı sonunda tamamlamış olacağız. Selçuklu Villaları’nın 2. ve 3. Etap hazırlıkları da tüm hızıyla devam ediyor. Kuşadası’nda Türkmen Mahallesi’nde 10 villadan oluşan yazlık projemize önümüzdeki günlerde başlayacağız ve 2023 yılı Ağustos ayında tamamlamayı planlıyoruz.”

ASTİS’TE TİCARİ DÜKKAN PROJESİ
Efeler’in ticaret merkezi ASTİS’te 5 bin metrekarelik alanda 15 adet ticari dükkan projesinin temelini 2022 yılı sonuna kadar atmayı planladıklarını belirten Birtan Ak, bu projeyi de 2023 yılı içerisinde bitirmeyi hedeflediklerini açıkladı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ