05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

RENA Mühendislik Efeler’den  sonra Köşk ve Germencik’te

RENA Mühendislik Efeler’den  sonra Köşk ve Germencik’te

Aydın’ın ilk doğalgaz firmalarından biri olan RENA Mühendislik Doğalgaz Isı Sistemleri, Efeler’den sonra Mart ayında Köşk ve Germencik şubelerini açarak hizmet alanını genişletti.


Doğalgaz sektöründeki etkinliği ile bilinen RENA Mühendislik, 2016 yılından bugüne güvenle müşterilerine hizmet veriyor. Efeler’de doğalgaz tesisatı ile başladığı işe mekanik hizmetlerle devam ettiklerini söyleyen RENA Mühendislik işletmecisi İbrahim Topçu, “İşletmemizde müşterilerimizin ihtiyacına göre doğalgaz dönüşümünün yanı sıra bina havalandırma, yangın tesisatı, sıhhi tesisat gibi ısıtma ve soğutma sistemleri üzerine uzman kadromuz ile 7 yıldır hizmet veriyoruz. Tabi ki en yetkin olduğumuz alan, doğalgaz, ısıtma ve soğutma işlemleri. Bu konuda Aydın’da hizmet kalitesi anlamında önde gelen firmalardan biri olduğumuzu söyleyebilirim. Ayrıca, inşaat sektöründeki önemli projelerin ısıtma ve soğutma sistemlerinde çözüm ortağıyız. Yerden ısıtma sistemlerinin kurulumu yapıyoruz” dedi.

HİZMET ALANI GENİŞLEDİ

RENA Mühendislik 2023 yılı itibari ile doğalgaz gaz arzı sağlanan ilçelerden Germencik ve Köşk’te yeni şubelerini açarak hizmet alanını genişletti. İşletme faaliyete ilk başladığında 3 kişi olduklarını sözlerine ekleyen Topçu, “Yeni şubelerimizi de dahil edersek saha personellerimiz ile birlikte 20’ye yakın çalışanımızla hizmetlerimizi sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

DİĞER İLÇELERE DE HİZMET VERECEK

Aydın’ın birçok ilçesinde hizmet vermek istediklerini belirten İbrahim Topçu, “Köşk şubemizden Umurlu ve Sultanhisar ilçesine bağlı Atça bölgesine hizmet etmeyi planlıyoruz. Germencik şubemizden de, Ortaklar, İncirliova, Koçarlı bölgesine hizmet edeceğiz. Didim’de de şube açmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

“HEDEFİMİZ İŞ HACMİMİZİ
İKİ KATINA ÇIKARMAK”

2022 yılında iş hacimlerini bir önceki yıla göre ikiye katladıklarını kaydeden Topçu, “DemirDöküm, Viessmann, Buderus, ECA markalarının bayiliğini ve ürün satışını yapıyoruz. Yeni açılan şubelerimiz ve donanımımız ile birlikte 2023 hacmimizi de 2022 yılının iki katına çıkarmayı hedefliyoruz. Aydın’ın yerli firmasıyız, hızlı servis hizmetimiz ile müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutuyoruz. Müşterinin ihtiyacına göre ürünleri en uygun fiyatla planlayarak en hızlı şekilde işimizi tamamlıyoruz. İş hacmimizi artırmamızın en önemli sebeplerinden birisi de müşteri referanslarımız” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ