05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Özel Ege Liva Hastanesi’nde mikro cerrahi operasyonları başladı

Özel Ege Liva Hastanesi’nde mikro cerrahi operasyonları başladı

Tüm branşlarda tanı ve tedavi hizmetleri sunan modern bir hastane konumunda olan Aydın Özel Ege Liva Hastanesi, mikro cerrahi operasyonlarına başladı.

Aydın’da 2015 yılından bu yana faaliyet gösteren Özel Ege Liva Hastanesi, güçlü hekim kadrosu ile kadın doğum, çocuk, dahiliye, kulak burun boğaz, üroloji, genel cerrahi, ortopedi gibi tüm branşlarda Aydınlılara 7/24 hizmet veriyor. Hizmet alanını sürekli genişleten Özel Ege Liva Hastanesi’nde 2023 yılı itibariyle Aydın’ın sağlık alanındaki önemli bir eksiği olan mikro cerrahi operasyonları da yapılmaya başladı.

Hekim kadrolarını genişlettiklerini ve sağlık alanında iddialı bir konuma ulaştıklarını ifade eden Özel Ege Liva Hastanesi Başhekimi Dr. İbrahim Demir, “Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Altıparmak’ın hastanemizde göreve başlamasıyla hastalar mikro cerrahi, plastik ve estetik cerrahi alanındaki tedavileri için artık İzmir ve Denizli’ye gitmek zorunda kalmıyor. Tüm branşlardaki uzman hekimlerimizle hastalarımıza en iyi sağlık hizmetini verme gayreti içerisindeyiz” dedi.

“HER TÜRLÜ MİKRO CERRAHİ
AMELİYATLARINI YAPABİLECEĞİZ”

Özel Ege Liva Hastanesi’nde göreve başlayan Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Altıparmak da, “Uzman ve profesyonel bir kadro ile çalışıyoruz. Hastanemizde her türlü mikro cerrahi, estetik cerrahi ameliyatları, yüz travmaları ve yüz kırığı ameliyatları, yanık ameliyatları, deri kanseri ameliyatları, el cerrahisi ameliyatları, yara bakımı ve yara kapatılması ameliyatları, diyabetik ayak yarası bakımı ve ameliyatlarını yapabileceğiz” ifadelerini kullandı.

ESTETİK VE PLASTİK CERRAHİ HİZMETLERİ

Özel Ege Liva Hastanesi Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniği’nde verilen hizmetler şöyle;

Burun şekil bozuklukları, yüz kemiklerindeki kırıklar, çene kemiği kırıkları, karın, bacaklarda ve kollarda aşırı yağlanma, yağ birikimindeki düzensizlikler (Lipödem), meme orantısızlıkları (büyüklük-küçüklük) ve memede sarkmalar, yüzde yaşlanma, yüz-boyun cildinin ve kaslarının sarkması, kırışma, alt-üst gözkapağı sarkmaları, benler, hemanjiomlar, anormal meme gelişimi, dudak damak yarıkları, el, parmak ve kol anomalileri, yüz kemiklerindeki bozukluklar, kepçe kulak ve diğer kulak anomalileri gibi doğumsal eksiklikler ve gelişimsel anormalliklerin onarımı, kesiler, yara izleri, lenfödem ve lipödem cerrahisi, genital estetik, acil parmak, el ve kol yaralanmaları, kayıpları, çene yaralanmaları, çene eklemi bozuklukları, yüz yaralanmaları, yüz felçleri, göz kapağı yaralanmaları ya da görmeyi engelleyen bozukluklar, azalardan sonra oluşmuş her türlü yumuşak doku eksiklikleri, yanıklar ve yanık sekellerinin tedavisi, yumuşak doku yaralanmaları, baş boyun, gövde ve ekstremitelerde kanser cerrahisi ve onarımı, meme kanseri onarımları, iyileşmeyen yaralar ve yatak bası yaraları tedavileri.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ