05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Özel Aydın İlgi Anaokulu farklılıklarıyla ön planda

Özel Aydın İlgi Anaokulu farklılıklarıyla ön planda

“Eğitim ilgi ile başlar” sloganı ile yola çıkan Özel Aydın İlgi Anaokulu, en fazla 16 kişilik sınıf kontenjanı ve farklılıklarıyla nitelikli eğitimde ön plana çıkıyor.

Efeler Mimar Sinan Mahallesi’nde 3, 4 ve 5 yaş grubu çocuklara hitap eden Özel Aydın İlgi Anaokulu, Montessori, SCAMPER ve Gems ile güçlendirilmiş, zenginleştirilmiş eğitim programı, çift yabancı dil eğitimi ve kendisine özel K12 Veli İletişim Sistemi gibi farklılıklarıyla sektöründe ön plana çıkıyor. 

Butik bir eğitim kurumu olduklarını belirten Eğitim Koordinatörü Ayşe Işık Öztürk, okulları hakkında bilgi verirken şunları söyledi:
“Biz öncelikle, ‘Sağlıklı ve mutlu çocuklar İlgi ile yetişir’ diyoruz. Her anne babanın en değerli varlığı çocuğudur. Çocuğunu, gönül rahatlığıyla bırakabileceği ve güvenebileceği bir okula emanet edebilmenin huzurunu yaşamak isterler. Çocuklar sevildiğini hissettiği ortamda sağlıklı bir birey olarak yetişirler. Bulundukları yerdeki aitlik duygusu ve kendini ifade edebilme rahatlığı ile mutlu bir birey olmanın temellerini atarlar. Çocukların gelişimini sağlıklı tamalayabilmeleri için besin değeri yüksek, sağlık kontrolleri yapılmış, hijyen ve doğallığı açısından onay almış besinleri tüketmesi son derece önemlidir. Biz bu konuda tüm gıda ürünlerimizi günlük olarak temin ediyoruz. Beyaz bayraklı bir okul olarak çocuklarımızın sağlığı bizim için son derece önemlidir.”

ÇİFT YABANCI DİL EĞİTİMİ
VE K12 İLETİŞİM SİSTEMİ

Özel Aydın İlgi Anaokulu’nda yabancı dil eğitimine önem verdiklerini ifade eden Ayşe Işık Öztürk, “Okulumuzda, çocukluk döneminde dil eğitiminin çok önemli olduğu bilinci ile İngilizce ve Almanca olmak üzere her gün yabancı dil eğitimi uygulanmaktadır. Okulumuzda proje yaklaşımı bir sistem izlenmektedir. Montessori (Günlük Yaşam Becerileri), SCAMPER ve Gems ile güçlendirilmiş ve zenginleştirilmiş eğitim programı uygulanmaktadır. Spor ve sanat etkinliklerinin yanı sıra akıl ve zeka oyunları, satranç ve robotik kodlama içeren düşünme ve bilişsel gelişim programlarına önem veriyoruz ve uyguluyoruz. Okulumuzda Uzman Psikolog destekli öğrenci gelişim takibi, oyun terapisi ve aile danışmanlığı uygulanmaktadır. Okulumuza özel K12 Veli İletişim Sistemi ile velilerin mobil iletişim sağlayarak çocukları hakkında günlük ders programı, etkinlik ve yemek bilgisi gibi tüm detaylara ulaşması sağlanıyor” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ