05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Meşhur Çine Köftesi’nin yeni adı ‘Köfteci Onur’

Meşhur Çine Köftesi’nin yeni adı ‘Köfteci Onur’

Meşhur Çine Köftesi lezzetini uzun yıllardır yerli ve yabancı binlerce kişiye tattıran Onur Uçar, yeni markası ‘Köfteci Onur’ ile Çine’de hizmet vermeye başladı.


Son yıllarda ünü her geçen gün artan Çine Köftesi, Çine ve Aydın ekonomisine önemli katkı sağlıyor. Meşhur Çine Köftesi’nin Çine’deki yeni adı Köfteci Onur, Muğla-Aydın Karayolu Çine girişindeki tesisinde hizmet vermeye başladı.
2004 yılında işçi olarak başladığı sektörde, 2012 yılından itibaren işletmecilik yapan Onur Uçar, yeni markası ‘Köfteci Onur’un hikayesini şöyle anlattı:
“Sektöre 2004 yılında kayınpederim Köfteci Enişte işletmecisi Rafet Samur’un yanında işçi olarak başladım. 2012 yılında kayınpederimin işletmeyi bana devretmesiyle sektörde marka olma yolunda emin adımlarla ilerledik. Misyonum, hedeflerim doğrultusunda hep ileriye gitmek oldu. Bu süreçte personelim ve ailem her daim yanımdaydı. Yenilikçi olduk, takip eden değil takip edilen olmanın gururunu yaşadık. Çine Köftesi ve Ortaklar Çöp Şiş’in lokomotiflerinden olduk. 2004 yılında işçi olarak başladığım, 2012 yılında devraldığım Köfteci Enişte Çine işletmemizi, 31 Ocak 2023 tarihinde kayınpederim Rafet Samur’a geri devrettim. 2017 yılında ‘Köfteci Enişte Bahçe’ adıyla açtığımız kendime ait olan işletmemizde, 1 Şubat 2023 tarihinden itibaren yeni markamız ‘Köfteci Onur’ adıyla müşterilerimize hizmet vermeye başladık. Bugünlere gelmemde büyük pay sahibi olan kayınpederim Rafet Samur’a sonsuz teşekkür ediyorum.”

“ÇİNE’YE DEĞER KATMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
‘Köfteci Onur’ adıyla, ilk günkü heyecanla en iyi hizmeti sunmak ve Çine’ye değer katmak için çalıştıklarını belirten işletme sahibi Onur Uçar, “Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da Çine Köftesi’ni en lezzetli haliyle yerli ve yabancı binlerce kişiye ulaştırmak için çalışacağız” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ