05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Lüks Otomobillerin Aydın’daki Servisi; ÇAĞTEK OTOMOTİV

Lüks Otomobillerin Aydın’daki Servisi; ÇAĞTEK OTOMOTİV

Üst segment araçların Aydın’daki bakım ve onarım merkezi olan ÇAĞTEK Otomotiv Özel Servisi, TSE 12047 Yeterlilik Belgesi ile garantili servis ve yedek parça hizmeti veriyor.

Aydın’da Porsche, Land Rover, BMW, Mercedes, Audi gibi üst segment araçlara alanında uzman kadrosu ile bakım ve onarım hizmeti veren ÇAĞTEK Otomotiv Özel Servisi, daha önce servis için başka illere girmek zorunda kalan araç sahiplerinin çözüm ortağı oluyor.
Bir aile işletmesi olduklarını ve uzun yıllar yurtdışında üst segment araçlara yönelik servis hizmeti verdikten sonra Aydın’a dönerek 2018 yılında ÇAĞTEK Otomotivi kurduklarını belirten işletme sahiplerinden Ömer Faruk Çağlar, “Yurtdışında lük araçların bakımı üzerine eğitim alarak, servis hizmeti verdikten sonra Aydın’a gelerek Efeler 2. Sanayi Sitesi’nde ÇAĞTEK Otomotiv Özel Servisi’ni açtık. Son yıllarda üst segment lüks araç sayısının artmasıyla birlikte Aydın’da böyle bir ihtiyaç vardı. Bunların çoğu bakım ve servis için çevre illere gidiyordu. Alanında uzman kadromuzla, kısa sürede ismimizi duyurduk, güvenilir bir işletme olduğumuzu kanıtladık” dedi.

GARANTİLİ HİZMET VE
KASKO SİGORTASI GÜVENCESİ
Servislerinin en önemli özelliğinin TSE 12047 Yeterlilik Belgesi’ne sahip olması olduğunu ifade eden Ömer Faruk Çağlar, “ÇAĞTEK Otomotiv Servisi’nde işçilik ve OEM onaylı yedek parça garantisi var. Araç sahiplerinin servisimizi tercih etmesinin başında müşteri memnuniyetimiz ve garantili hizmet veriyor olmamız geliyor. Bunun yanı sıra TSE 12047 Yeterlilik Belgesi’ne sahip servisimizde, garantisi devam eden araçlara periyodik bakım hizmeti verebiliyoruz. Çağtek Otomotiv’de periyodik bakımı yapılan araçlar garanti dışı kalmıyor. Çağtek Otomotiv’de servis hizmeti alan tüm araçlar işyerinin kasko sigortası güvencesi altında. Aynı zamanda araçlar yol testlerinde de kasko sigortası güvencesinde” diye konuştu.

“HEM İŞLETME SAHİBİYİZ,
HEM DE YAPTIĞIMIZ İŞİN USTASIYIZ”
Aydın’ın yanı sıra diğer illere de hizmet veren bir servis haline geldiklerini dile getiren Çağlar, servis hizmetleri ile ilgili şunları söyledi:
“Porsche, Land Rover, BMW, Mercedes, Audi gibi üst segment ve spor araçlara son teknoloji cihazlarla arıza tespiti yapıyoruz, motor revizyonu, şanzıman revizyonu, şanzıman yağı değişimi, fren sistemi bakımları ve arıza giderimi, alt takım bakım ve onarımı, ön düzen ayarı, elektronik kodlama ve güncellemeler, elektrik ve elektronik arıza giderme gibi tüm bakım ve onarımlarını gerçekleştiriyoruz. Artık diğer illerden de müşteri almaya başladık. Son zamanlarda artan hibrit araçların periyodik bakımlarını da servisimizde yapabiliyoruz. Vale hizmetimizle araçları bulunduğu yerden alıp, servis hizmeti sonrasında yerine iade ediyoruz.  Müşterilerimiz için en büyük avantaj; aile işletmesi olmamızdan dolayı hem işletme sahibiyiz, hem de yaptığımız işin ustasıyız.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ