05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

LİSE EĞİTİMİNDE AYDIN’IN YENİ GÖZDESİ; MY KOLEJ

LİSE EĞİTİMİNDE AYDIN’IN YENİ GÖZDESİ; MY KOLEJ

Yeni ve modern kampüsünde eğitim öğretimini sürdüren MY Koleji, ayrıcalıklı eğitim fırsatları sunarken, Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi ile Aydın’ın yeni gözdesi.


Türkiye genelinde 18 kampüste ülke gençliğine eğitim veren, 2015-2016 yılında da Aydın’da eğitim öğretim hayatına başlayan MY Koleji, Yolaşan İnşaat tarafından inşa edilen Efeler’deki 8 bin metrekaresi kapalı, toplam 15 bin metrekarelik yeni ve modern kampüsünde, yepyeni bir çehreyle Aydın’ın öncü okullarından biri haline geldi.

Aydın’ın eğitim kalitesini ileriye seviyelere çıkarmak için çalışan MY Koleji, eğitimdeki başarısıyla Aydınlıların takdir ve güvenini kazandı. Merkez Efeler, İncirliova, Germencik, Köşk ve Çine ilçelerinden gelen öğrenciler MY Kolej’de eğitim görüyor. 

ANADOLU LİSESİ’NDE
YABANCI DİL AĞIRLIKLI EĞİTİM

Maksimum 20 kişilik sınıflarda eğitim veren lise eğitiminin Aydın’daki yeni gözdesi MY Koleji’nin Anadolu Lisesi bünyesinde 11 ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik yabancı dil ağırlıklı eğitim verilen dil sınıfı da mevcut. Sadece %5’lik dilime kadar öğrenci alan MY Koleji Fen Lisesi’nin, sınıf kontenjanları da daha düşük.

SPORTİF VE SANATSAL BAŞARILAR
Okul bünyesinde yapılan öğretim faaliyetlerinin haricinde yıl boyunca halk oyunları, eğitsel kulüp çalışmaları, kariyer günleri, tarihi ve kültür gezileri, üniversite tanıtım gezileri ile il ve ülke geneli sportif ve sanatsal yarışmalara katılan MY Koleji öğrencileri, üst düzey başarılar da elde ediyor.
Ayrıca eğlenceli bilim, ahşap, seramik, çömlek, resim atölyeleriyle öğrencilerin akademik başarısının yanında sosyal ve sanatsal yönleri geliştiriliyor.

LGS VE YKS BAŞARISI

MY Koleji, Aydın’ın en iyi kampüsünde, her biri alanında uzman öğretmen kadrosu ile yıl boyunca kullandığı güçlü yayınları ve bütün sınıflardaki akıllı tahtaları ile eğitim veriyor. Bu sayede hem LGS hem de YKS’de Aydın’da ilk sıralarda başarı gösteriyor.

YENİ KAMPÜS DETAYLARI

7.000 M2 Açık, 8.000 M2 Kapalı Alan

Maksimum 20 Öğrencilik Sınıflar

300 Kişilik Konferans, 350 Kişilik Yemekhane

Masatenisi, Basketbol Sahası, Halı saha, FKB Laboratuvarı

Konferans Salonu, Müzik Atölyesi, Görsel Sanatlar Atölyesi

Ahşap Atölyesi, Robotik Kodlama Atölyesi

Yarı Olimpik Yüzme Havuzu

Okul Öncesi, İlkokul, Ortaokul, Anadolu ve Fen Lisesi

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ